Mikor célszerű "világgá kürtölni", hogy jön a baba?
Szia!
A fiamnál megvártuk a 12. hetet, akkor mondtuk el mindenkinek, mert egy ismerősömnél is komplikációk voltak. Amikor a lányom született, akkor ahogy megtudtuk, rögtön elmondtuk mindenkinek. Amikor 6 hetes terhes voltam, elment a baba, műtéttel kellett befejezni.
Ezért a mostani terhességemmel megvártuk a 16. hetet mire mindenkinek elmondtuk, hogy most kisfiút hordok a szívem alatt.
A dokim azt mondta, hogy az AFP után már 90%, hogy szülünk.
Szerintem akkor mondd el mindemnkinek, ,amikor te úgy érzed, hogy most kell!
A legjobbakat!
16 hetes kismami
Mi a 2 csíknál mindenkit felhívtunk boldogan, hogy végre sikerült :o)
30 hetes kismami
Azért,mert Petrával ez történt,nem jelenti,hogy mással is fog.
Nem szabad negatívan hozzáállni,mert a gondolatnak teremtő ereje van.
Nem lesz gond.
37 hetes kismami
Akkor mondd el, amikor úgy érzed, hogy itt az ideje! Szerintem, amikor megtudjuk, hogy jön a baba, akkor legszívesebben az egész világgal tudatnánk. Nem?
És ha netán mégis baj történne.... Nem értem?! Miért kellene magyarázkodni bárkinek is??? sajnos ez benne van a pakliba. Nekem már volt két vetélésem, mégis van egy aranyos kislányom, és most várjuk a tesókát:-)
Azt gondolom, akinek elmondjátok, azok baj esetén nem nem várnak semmi magyarázatot.
És erre ne is gondolj! Csak pozitívan! Minden rendben lesz!
Gratulálok a pocaklakodhoz!
Nem hiszem, hogy olyan embereknek mondanéád el, akinek rossz magyarázni....
Tehát a családnak, barátoknak stb mi azonnal elmondtuk a többieknek nem is mondtam.Minek? A család meg a barátok meg jobb, hogyha tudják mi van az emberrel mert sokat tudnak segíteni.Palotás Petra azért egy ismert személyiség....te gondolom nem vagy az..Csak nyugodtan mond akinek csak akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!