Mikorra célszerű összepakolni a kórházi baba-mama pakkot?
A 32. héten javasolják, de én amondó vagyok, abból még nem lett baj, hogy ha előbb kész lett.
Én váratlanul 29 hetesen kerültem kórházba, és jó volt, hogy anyum tudott segíteni páromnak összepakolni, mert egyedül gondjai lettek volna a betétekkel... :-))
Szia! Én feküdtem 19 hetesen kórházban, és egy kapkodás volt az egész, mire összepakolt a párom és anyukám, és a fele csak másnap került be! :-)
Így amikor hazakerültem nagyjából összepakoltam, biztos, ami biztos alapon, most meg már teljesen készen van a pakk! Szerintem inkább előbb, mint utóbb, abból semmi baj nem lehet! :-)
Minden jót: 33 hetes kismama
Szia. Én azt olvastam valahol, hogy a 30. hétre össze kell pakolni. Én most 27 hetes vagyok és nagyon furi a gondolat, hogy 3 hét múlva itt áll majd a pakk. Az első terhességemnél a 41.hétre szültem. Ebben bízom most is, de azért összepakolok. Soha nem lehet tudni....
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!