A bilire szoktatás világgá futással kezdődik?
Figyelt kérdés
semmi pénzért nem közelít a bili felé, akármit mondhatok.elkezd sirni és elfut messzire. 20 hós a fiam2010. jún. 13. 13:33
2/7 anonim válasza:
akkor egyelőre csak játsszatok. Pl visszük a macit pipilni, és ráülteted a macit a bilire, és vicces hangokat adsz vele, és utána megdícséred a macit, adsz neki csokit, stb. Bohóckodsz, hogy megbarátkozzon.
3/7 anonim válasza:
Így van! Ne erőltesd, mert annál rosszabb lesz.
4/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt ,és soha nem is használta a bilit .Rájöttem hogy azért mert látja hogy mi a wc-re járunk .Vettem neki egy szűkítős ülőkét ,és meg oldódott a probléma .De soha nem erőltettem,csak mikor kijött velem,megkérdeztem,hogy kipróbálja e .
5/7 anonim válasza:
Nálunk sem menő a bili. 15 hós kora óta a Wc-be pisil, persze állva mint Apa, csak egy sámli segítségével. Napközben nincs rajta pelus és ebben a melegben semmi ruha, csak pucéran szaladgál. Akkorát csodálkozott mikor a kaki a földön landolt. Talán akkor értette meg, hogy most már szólni kell. De ez néha elmarad és anya takarít, takarít.... De fő a kitartás!
6/7 anonim válasza:
Az én fiam 19 hós volt és semmi pénzért nem pisilt volna a bilibe...ordított és nagy ívben kerülte.2 napig tűrtem,aztán azt csináltam,h. fölé guggoltam és egypohár vizet magam alá öntöttem a biélibe,azt hitte én is oda végeztem a dolgom és a következő öblítésnél már az ő kisdolgát ürítettük :) Nálunk ez bejött.
7/7 anonim válasza:
20 hónaposan még ráérsz a szoktatással. Én hagynám teljesen az ügyet. A kislányom 2.5 évesen érett meg rá és tényleg 2 nap alatt szobatiszta lett nappalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!