Melyik Anna Peti és Gergő könyveben van a bilire szoktatás?
hát nekem nincs meg pedig 6 könyvem is megvan :-))
viszont nem hiszem h egy mese hatással lehet az értségére ami a szobatisztaságot illeti
más kérdés h ha érett rá de mégsem akarja valami miatt akkor segíthet
Enyém is csak pelusba hajlandó kakilni :(
De én se olvastam még ilyen annapetiről sajnos :(
Vettem egy Bilikönyv című könyvet, de nem az igazi, nem hatotta meg a lányomat.
Most azon vagyok, hogy arról magyarázok neki, hogy csak akkor mehet oviba, ha a vécébe/bilibe kakil. Ez így oké is, elkezdi a kakilást a bilibe, de aztán meggondolja magát és kéri a pelust.
Decemberben megy oviba (AKKOR LESZ 3 ÉVES) KEPSZLOKK :S szóval remélem decemberig elhagyja ezt a "jó szokását".
:-) UGYAN EZ!!!
Decemberbe megy oviba....és én is fenyítettem már a csak akkor mehetsz oviba...de semmi...vagyis egyszer amikor bement az oviba, megkérdezni a jelét, és hazajöttünk, akkor magától elment és belekakilt a wcbe...persze örömében ki is vette, hogy megnézze...:-) de azóta semmi...abban bízom, hogy ott majd talán egyik napról a másikra sikerül...:-)
Engem az nyugtat, hogy még odébb van a december :)
Addig is hadd kakiljon a pelusba, de azért közben papolok neki, hogy jobb lenne a bilibe :) ja igen, nálunk a bili ad ám ajándékot is, de ez sem hatja meg, neki pelusos kaki kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!