Fájás, vagy jósló 32-33 hetesen?
Figyelt kérdés
Tegnap délben voltam NST-n, mert volt egy kis enyhe vérzés és keményedések. A korábbi CTG-n és NST-n az alsó görbe egy szinten volt mindig. Olyan 1-2 mm kilengések. A tegnapin egy csomó nagy hullám, több centis eltérések voltak. Úgy tudom, hogy az alsó a méhtevékenység görbéje. Keményedést és néha mensis görcsöket érzek. A doki azt mondta, minden rendben, haza mehetek, ha a vérzés visszajön, vagy bármi gond van befektetnek. Ennyi idős terhesen normális az ilyen méhtevékenység? Ez már így marad a szülésig?2014. jún. 17. 07:47
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem ez nem normális.
Nem tudod belinkelni az nst görbédet?
2/4 A kérdező kommentje:
Sajna amit a kórházban kapok meg, azt sosem én kapom, hanem az orvos, aki ránéz és utána a nőnek aki csinálja az NST-t vissza is kell vinni. Sose engedik elhozni. De próbáltam keresni olyat, ami hasonlít az enyémre és valami ilyesmi volt. Nyilván teljesen más, meg ebből nem tudtok mit mondani, csak ekkora kilengések és nagyjából ekkora szünetekkel. [link]
2014. jún. 17. 08:01
3/4 anonim válasza:
Nálam ez még semmit nem jelentett.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért köszi.
2014. jún. 18. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!