Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen jósló fájások? .

33 hetesen jósló fájások? .

Figyelt kérdés

tegnap kezdődtek a görcseim, reggel már arra keltem, a hátam is majd beszakadt úgy fájt, ma is fáj de nem annyira mint tegnap, emellet mikor nincs szék rekedésem viszont szó szerint fáj, mikor wc-zek. szúr, a védőnőm szerint megfordult a baba. és azért görcsölök valószínű. viszont többen azt mondják, forduljak minél hamarabb orvoshoz , mert ezek jósló fájások. nehogy baj legyen

valaki tud mondani valami hasznosat ??

2013. aug. 19. 16:01
 1/3 Timcsikusz ***** válasza:

nekem is vannak jóslóim sokszor egész éjjel nem alszom annyira fáj a derekam amit erős mensi görcs kisér.

teljesen normális a tested készülget a szülésre.

csak akkor menj dokihoz sztem ha ezekből rendszeres fájások lesznek.

nekem emelett a méhszáj teljesen zárva ugyhogy tudom hogy nincsen baj.

székrekedéssel én is küzködöm nagyon elegem van:S

a babaád biztosan levan már fordulva.

nem voltál mostanában UHon?

nekem már rég megfordult.

34hkm

2013. aug. 19. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Multheten voltam akkor meg keresztbe volt a pici.. Mondta is az ultrahangos, remeljuk hamarosan megfordul :)
2013. aug. 19. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugysem nyugszol meg, amig nem látott doki, úgyhogy rajta, menj! Legalábbis én elég parás vagyok, nekem kell a nyugtatás.Ráadásul lehet, hogy emelnek a magnezium adagon ès lesz még jópár nyugisabb napod. Pihenj, amennyit csak tudsz! 35 hetes km
2013. aug. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!