Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen joslo fajasok? Mit...

27 hetesen joslo fajasok? Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Angliabol irok masodik babat varom, es mar 2 alkalomal volt joslofajasom, mind a 2x este volt. Szabalyos 6 percenkent mensiszeru gorcsok, de egy ora mulva elmultak. Mondtam tegnap a szulesznonek es azt mondta hogy ha elmult nem baj. :(
2012. ápr. 14. 13:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Mit csinaljak, hogy ha megint lesz. Felek hogy kinyilik a mehszaj. Itt nem vizsgalnak igy nem tudhatom, nem tortent e meg mar.
2012. ápr. 14. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Szedj több magnéziumot, és pihenj többet.

Azért este jelentkezik, mert estére jobban elfáradsz. Próbálj délutáni alvást/pihenést is beiktatni, ha a nagyobb gyereked mellett tudsz.

Amúgy ha kicsit nyitott a méhszáj, az még nem jelent gondot, sok többedszer szült nőnek nyílik ki akár félidőtől is. Ettől még nem szül korábban.

2012. ápr. 14. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 24. és 25. héten volt ilyen, pontosan így, ahogy leírtad. De zárt a méhszáj, nincs gond. Én is megijedtem, mert ugye az első szülésem megindulására emlékeztetett.

Most 27 hetes vagyok, nem volt ilyen azóta.

2012. ápr. 14. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ott van olyan, a patikában vegyél Magne B6-ot !!
2012. ápr. 14. 15:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Magnerot tablettam van, meg otthonrol. Mennyit vehetek be belole?
2012. ápr. 14. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
a magneb6ban 50 mg elemi magnézium van és ebből max napi 4-et lehet beszedni terhesen, úgy tudom ebből is
2012. ápr. 14. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!