Kinek hany hetesen kezdodtek a joslo fajasok? Milyrn gyakorisaggal jelentkeztek? Es mennyire intenziven?
Szia.
Nekem már 22 hetes korom óta voltak jóslók,mensi szerű görcs és keményedésem volt.Akkor a doki eltiltott a házas élettől és magnerotot kellett szednem,és természetesen kímélnem kellett magam.Onnantól kezdve minden héten voltak kisebb jóslóim,keményedéseim.
Majd a 30.héttől megint erőteljesebbek voltak,de teljesen kibírhatóak voltak,tudtam tőlük aludni is,feküdni is.Majd a 36.héttől abbahagytam a magnerot szedését és vártam a csodát.A 38.héttől amikor már szabd volt,szinte egyetlen jóslóm sem volt :(
Majd a szülés előtti napon erőteljesen rázendített..sem feküdni,sem állni nem volt jó,sem ülni..rendszertelenül fájt,de azt már éreztem rendesen,éjszaka aludni sem tudtam tőle,2 fájás között aludtam be.Másnap délután megszületett a kisfiam.
3 hónapos baba anyukája
Az első babámat 34. hétre szültem, nem volt előtte semmilyen fájás.
Most a másodikkal 37-38 hetes vagyok, szintén nem volt még jósló fájásom.
Ha valami lesz, szerintem rögtön szülési fájdalomként fogom értelmezni, és irány a kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!