Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetnek jósló fájások 34...

Lehetnek jósló fájások 34 hetesen?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom, hogy ez mi. Estére mindig "elfárad" a pocakom, húzódik, és az a legjobb ha éjjelre alápárnázom. Most egy fél órája 1-2 másodpercre belenyilal, persze egyáltalán nem az az elviselhetetlen, de azért érzem....

Magnéziumot szedek. Kedden megyek a dokimhoz.

Mi lehet ez?

Kösziii

34hkm

2012. aug. 25. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad, "elfárad a pocakod". Ha kemény ilyenkor a pocid,akkor próbáld meg lazábban végezni a munkád napközben,többet pihenni és több (szénsavmentes) folyadékot inni!

A jóslófájás általában gyenge,menstruációs görcsre emlékeztető,pár másodpercig tartó,szabálytalan időközönként ismétlődő érzés.Előfordul,hogy nagyon erős menstruációs görcsökre emlékeztető fájás a jóslók,és olyan is van,hogy több órán át jönnek rendszertelen időközönként.

(Ha szabályossá válik,akkor már nem jósló,ennyi idős terhességnél ha 15-20 percenként van,akkor kórház,a 36-37. hét után ha 5 percenként van akkor ráér a kismama elindulni.)

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

2012. aug. 25. 20:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Teljesen kímerítettél minden további kérdést :)
2012. aug. 25. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
szia én 30 hetesen kerültem kórházba négy napra, nemrég engedtek haza a jóslófájások miatt. mire odajutottam, hogy jó akkor legyen ebből kórház, addigra már másfél órája 2-3-5 percenként görcsösen befeszült a hasam. kérdeztem hogy mennyire normális ez a ctg-n a szülésznőtől. aztmondta hgoy ennyi idősen nem kéne lennie, úgyhogy semennyire sem normális. most feküdhetek egész nap. nyugtatót kell szednem. úgy, hogy közben lakásfelújítás dobozokban áll minden otthon.
2012. aug. 26. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!