Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, le tudnátok nekem...

Kismamák, le tudnátok nekem írni, hogy milyen a jósló fájás? Nektek 25 hetesen volt bármi fájdalom? Húzódás? Bármi?

Figyelt kérdés
Mindig félek, hogy nem tudom majd időben, hogy mi történik velem. Még csak 25 hetes vagyok, de sajnos nagyon aggodalmaskodó.
2014. jún. 4. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:

A jósló fájást meg fogod ismerni, ne aggódj! Nekem a mensi görcshöz hasonlított és 5-10 percenként jött, de semmi tágító hatása nem volt.

Jelenleg 26 hetes vagyok és igen, néha húzódik, olyan mintha valaki alulról csimpaszkodna a méhemen, gondolom nyúlnak a szalagok. Van hogy keményedik és van hogy enyhén görcsöl, de a dokim azt mondta hogy minden rendben :)

Szerintem nincs miért aggódnod :)

2014. jún. 4. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is végigaggódtam, megértelek de próbáld inkább élvezni. A joslófájás olyan volt mint a menstruációs fájdalom vagy görcs, az egész derekamba kisugárzott. Ezt a 39. hétben éreztem szülés előtt 2 nappal. 25 hetesen a derekam fájt, a csípőm, húzódott a hasam a köldökömnél, csak a langyos vizes zuhany segített.
2014. jún. 4. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
teljesen normális ha itt ott fáj, huzódik., Gondolj bele minden átrendezödik bent, nyulnak a szalagok, tágul a medencéd (ez sokszor komoly fájdalommal jár). Amig nem görcsölsz elvislehetetlenül és nem vérezel, nem folyik a viz addig semmi baj. Senki nem mondta hogy a tehresség alatt semmi kellemetlenség nem lesz.
2014. jún. 4. 09:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a megnyugtató vàlaszokat! Kedvesek vagytok!

Első baba és próbàlok én nyugodt maradni, de nem mindig sikerül!

Igyekszem! :)

Még egyszer köszönöm nektek!

2014. jún. 4. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem második baba, de én se vagyok mindig nyugodt :)

És ez csak rosszabb lesz, majd ha megszületik :)))))))

2014. jún. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!