35+1 hetesen elkezdett keményedni a hasam, olyan, mintha, belülről egy feszítő hullám menne végig rajta, ez már jósló? Ez jelent valamit?
szia :9 nekem már szülés előtt 3 héttel is keményedett a hasam , nincs össze függésben a szüléssel :)
meg fordult már a baba? nem lehet h ezért kezdett el fájni mindened? :)
Ma vagyok 36 hetes, nem lenne korai mostanság szülni? Nem lehet ebből baj?
Amúgy annyira izgalmas ez az egész, csak hát én szeretem megtervezni a dolgokat és ha valamit, ezt nem lehet és bosszant, hogy nem tudom, mi miért történik... de igyekszem uralkodni magamon.:)
:) nem feltétlen jelenti azt h mostanában szülni fogsz :) nekem is a szülés előtt hetekkel is volt jóslóm :) de viszont a nyákdugóm a szülés reggelén távozott :)
Hát igen ez az amire nem lehet pontosan alapozni :)
én épp krumpli salátát ettem amikor el kezdődtek a fájásaim :) és egyböl 5 percesek 10 órakor :) este 21:35kor lett meg a kis lányom :) felejthetetlen élmény :)
Könnyű szülést kívánok és jó egészséget neked is és a babának is :)
Nagyon kedves vagy, köszönöm!!!
Érdekes, amúgy azon nem parázok, hogy könnyű lesz e NEKEM a szülés, csak Ő legyen biztonságban. Annyira várom már, alig bírok magammal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!