Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35+1 hetesen elkezdett keménye...

35+1 hetesen elkezdett keményedni a hasam, olyan, mintha, belülről egy feszítő hullám menne végig rajta, ez már jósló? Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
A derekam, csípőm, medencém is ma kezdett el sajogni, ilyet eddig még nem éreztem. Első terhességem, ezért nem tudom, mi történik...

2013. jún. 29. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet jósló fájás is,nekem is volt már ilyenkor.Ha nagyon sokat van egy nap,akkor menj orvoshoz!
2013. jún. 30. 11:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs sokszor, de azért egyre többször. A járás is néhány napja lett nehezebb, a keresztcsontomba nyilall...eddig minden teljesen problémamentes volt és hirtelen elkezdett nehezebb lenni a pocakosság.:) Pénteken megyek dokihoz elvileg, persze ha romlik a helyzet, felkeresem...
2013. jún. 30. 14:13
 3/9 dia1127 válasza:

szia :9 nekem már szülés előtt 3 héttel is keményedett a hasam , nincs össze függésben a szüléssel :)

meg fordult már a baba? nem lehet h ezért kezdett el fájni mindened? :)

2013. júl. 4. 20:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Már megfordult két hete, tegnap a hasam alakja is megváltozott, lejjebb került és kb három napja meg rendszeresen jönnek ilyen feszülések, pár percenként... holnap megyek orvoshoz, majd megkérdezem, mik ezek. Nyűgjeim vannak, tegnap a hasam is ment, a kezem meg akkorára dagadt, hogy alig bírok fogni velük. De ez biztos a meleg miatt van...
2013. júl. 4. 20:55
 5/9 dia1127 válasza:
a hasmenés az konkrétan a szüléshez készíti fel a tested :)nekem az utolsó héten végi hasmenésem volt :)
2013. júl. 4. 21:14
 6/9 dia1127 válasza:
jóslófájásaid is vannak :) ezek jelezhetik a szülés pillanatának közeledtét de nem 100% :)
2013. júl. 4. 21:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Ma vagyok 36 hetes, nem lenne korai mostanság szülni? Nem lehet ebből baj?

Amúgy annyira izgalmas ez az egész, csak hát én szeretem megtervezni a dolgokat és ha valamit, ezt nem lehet és bosszant, hogy nem tudom, mi miért történik... de igyekszem uralkodni magamon.:)

2013. júl. 4. 21:18
 8/9 dia1127 válasza:

:) nem feltétlen jelenti azt h mostanában szülni fogsz :) nekem is a szülés előtt hetekkel is volt jóslóm :) de viszont a nyákdugóm a szülés reggelén távozott :)

Hát igen ez az amire nem lehet pontosan alapozni :)

én épp krumpli salátát ettem amikor el kezdődtek a fájásaim :) és egyböl 5 percesek 10 órakor :) este 21:35kor lett meg a kis lányom :) felejthetetlen élmény :)

Könnyű szülést kívánok és jó egészséget neked is és a babának is :)

2013. júl. 4. 21:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, köszönöm!!!

Érdekes, amúgy azon nem parázok, hogy könnyű lesz e NEKEM a szülés, csak Ő legyen biztonságban. Annyira várom már, alig bírok magammal.:)

2013. júl. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!