Hány hetesen kezdődtek nálatok a jóslófájások? Előtte milyen jellegű fájásaitok voltak?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok. Már több hónapja fáj belül a méhszájam környéke. Mostanában gyakrabban fáj és keményedik a hasam éjszaka. Másnál is volt ilyen? Attól félek koraszülött lesz a baba. (méhszájam még zárt)2014. febr. 2. 14:28
1/3 anonim válasza:
Első és második terhességemnél 36. hét után kezdődtek. Harmadiknál 20 hetesen megindult a "vetélés" de vissza tudták tartani, onnantól rendszeresen voltak jóslók.
2/3 anonim válasza:
én 35 hetes vagyok,nekem 25 hetesen fájt a méhszájamnál annyira ,hogy bementem a kórházba,hogy nem-e nyíltam ki,vagy valami,de minden rendben volt. Több magnéziumot kellett szednem,most is szedem,ha jobban fáj,akkor többet,ha kevésbé,akkor vissza csökkenthetem. Ha voltál dokinál és minden rendben,akkor ne aggódj,pihenj sokat,ne erőltesd meg magad ,szedj több magnéziumot.Ja,amúgy még máig teljesen zárt vagyok!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. febr. 3. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!