Nektek hány hetesen jelentkeztek először a jóslófájások? Keményedett közben a pocitok?
Szia.
Nekem a leges legelső jóslóm 22 hetesen volt..onnantól kezdve szednem kellett a magnerotot,ha kellett akkor markostól.Annyival lett jobb a helyzet,hogy a görcsök elmúltak a magni hatására,viszont a keményedés folyamatos volt.
Majd a görcs 30 hetesen jött újra,onnantól hol görcsöltem,hol nem.40+3 hetesen szültem,természetesen jóslófájásokkal indult a szülésem,csak azok a fájások már brutálisabbak voltak mint az előtte valók.
4 hós fiú anyukája
Első vagyok. Nálam is így volt, én azt gondoltam azért, mert akkor érek rá jobban odafigyelni. Simán kihúzhatod, és is 4 hetet húztam, nem hittem volna (a középsőm 34 hétre született, most is féltem, hogy így lesz, de nem). A végén már másképp keményedtem, a hasam felső része keményedett inkább, alul pedig szinte nem is volt kemény. Ez más volt, mint az addigi keményedések.
Kitartást, és jó szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!