Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A jóslófájások milyenek,...

A jóslófájások milyenek, rendszeres, rendszertelen, erős? Nektek mikor jelentkeztek? 37 h km

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 38. héten volt, és annyira rendszeresek lettek, 5 percesre álltak be, hogy be is mentem szülni :D
2010. jún. 24. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem a 35. héttől voltak, és a 37. héttől rendszeresen minden nap lettek. a 39. héten egy napig 15 percről 6 perces összehúzódásig elmentünk, vártam, mikor fog nagyon fájni, de nem fájt, hanem éjjel elmúlt. csalódott voltam. és csak a 40. héten szültem.
2010. jún. 24. 21:48
 3/5 anonim válasza:
Nekem nem volt jóslófájásom, amikor elkezdett fájdogálni, aznap meg is szültem.
2010. jún. 24. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 1 héttel túlhordtam a kisfiamat. Csak a 41. héten (előtte semmi)csütörtök éjjel voltak fájásaim , 8-10 percesek kb. 1 órán át, aztán visszaaludtam Alig vártam a másnapot, de nem történt semmi. Aztán szombat hajnal 2-kor elkezdődtek a rendes fájások és estére megszületett a drágaságom. Annyira egyénfüggő, mindenkinél más. Könnyű szülést kívánok Neked!
2010. jún. 25. 17:52
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi
2010. jún. 25. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!