Létezhet hogy viszonylag erős de teljesen rendszertelen fájásaim vannak?
Nekem is ilyen volt Nem is nagyon lett rendszeres csak már oxitocinra. fél egytő reggel 7-8 ig tartott. Szerintem be fog állni Neked is rendszeresre csak türelem!
Sok sikert és könnyű szülést!!
Ez normális. Figyeld az időközöket, és ha beáll, akkor indul "tényleg".
Ez még akár le is állhat teljesen...
Nekem így tartott 26 órát az első szülésem, de a vége előtt 8 órával jöttek rendszeresen, és azok sokkal erősebbek lettek. (Akkor már nem tudtam volna netezni...) És az utolsó 4,5 óra volt 2 perces.
Pihenj, amennyit tudsz, ülj be egy kád forró fürdőbe (na nem kellemetlenül forróba!) és egyél, ha tudsz, mert kell az energia.
Hajrá és szép szülést!
hátha valaki más is olvassa... Lehet bizony rendszertelennel is szülni! Nekem nem állt be, pedig már 2 nappal előtte kezdődött, teljesen rendszertelenül (5-30 percenként!) jöttek. Kórházba csak azután mentem, mikor éjjel elfolyt a víz. Így vajúdtam szintén rendszertelenekkel (akkor már 2-5 percesekkel) reggelig, akkor oxitocin, s végül így is csak délben lett meg a baba...
a rendszertelenekkel az a baj, hogy nem tágítanak jól, ezért én is hiába szenvedtem végig 2 napot, meg a víz elfolyásától fogva is kb 8 órát, nem tágultam szinte semmit, ezért kaptam oxitocint, az már megtette a hatását...
Kedves Utolsó!
Végül is Te is rendszeresekkel szültél, csak rásegítettek!
No lényeg, hogy meglett a baba :)
Kérdezőé meg már lassan két éves. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!