39 hetes+3 napos vagyok. Tegnap óta nagyon rossz a kedvem, kiabálok mindenkivel és sírok és kicsit émelygek. Lehet ez a szülés jele? Sokat keményedik a hasam, de más "tünetem" nincs, már a jóslófájások sem jelentkeztek vagy 4 napja.
Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 11:17
1/4 anonim válasza:
Szia. Lehet a szülés jele, bár nálam ugyanez van, és szerintem nekem a front okozza. Keményedik elég sokat a pocakom, de görcseim, mensi érzésem nincs, szerintem ebből nem lesz még baba, de Te már előlrébb tartasz. Rossz kedv nálam is van, már mindenkivel összevesztem a környezetemben, legszivesebben egésznap aludnék, de ha lefekszem, akkor csak forgolódom.Kitartás, és könnyű szülést! 38 hetes kismama.
2/4 anonim válasza:
Szia!!!Nálam is ugyan ez volt nem jelentkeztek a joslo fájásaim sem és hirtelen egyik naprol a másikra meg szültem 4 kg-os 54 cm hosszu kisfiut 39-dik hétre.Ez volt November 04-én elötte ugyan ilyen panaszaim voltak mind neked.Ugy hogy ez már lehet a szülés kezdete is.Ja és takarítási roham kapot el az nap.ÜDV.10napos kisfiu anyukája.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én 40 hét 1 napos vagyok. Eddig még jóslóim sem nagyon voltak. Ma én is rémesen hisztis vagyok, és utálom az egész világot! Olyan érzésem van mintha gyomorrontásom lenne. A barátnőm is így volt a szülése előtt, úgyhogy remélem hétvégén meglesz babuci!
4/4 anonim válasza:
Érdekes amit írtok,nekem semmi ilyen érzésem nem volt.Pedig én is hisztis tudok lenni...nekem inkább vásárlási rohamom volt előtte való nap.Persze a séta megtette hatását,elfáradtam,fájdogált a hasam...éjjel jöttek a jóslók-másnap délutántól pedig a fájások.Éjfélkor 4 percesekkel irány a kórház.reggel 6:42re meglett a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!