Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két napja pozit teszteltem,...

Két napja pozit teszteltem, de még mindig dohányzom. Ti mikor hagytátok abba?

Figyelt kérdés
Még nem fogtam fel.Nincsenek tüneteim,csak a cicim fáj.Mikor tudatosul az emberben?Az első orvosi vizsgálat után?Nem akarok dohányozni terhesen!
2014. jún. 16. 07:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
En is az egyik vàlaszoló vagyok..elhiszem,h nehèz de ez nagyon fontos egy kis élet növekszik benned ès soha nemtudnàd megbocsàtani magadnak ha törtènne vele valami!talàn,h kicsit tudatosuljon benned az is,h milyen következmènyekkel jàr olvass utàna neten ès itt a gyakori durva dolgokat írnak a kismamàk meg persze sok olyat,h semmi baja nem lett azert azt elàrulom,h az csak jó nagy szerencse ès persze mindenki azt gondolja,h vele nem törtènhet meg!ezt ki kell bírni 9 hónap viszont egy beteg vagy mègrosszabb esetbe elhalt terhessèg èletreszoló fàjdalom!
2014. jún. 19. 22:34
 22/23 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen. én is átestem ezen, nem is olyan rég :) csak én a vártnál jobban viseltem. a férje meg is jegyezte hogy "nem bízott" benne hogy leteszem. de letettem mert leakartam. így a férjem szemébe még jobb vagyok (ha ez lehetséges) :D.
2014. jún. 19. 22:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Esküvőnk után 1 hónappal letettem, a gyermekvállalás miatt. A Sors fintora, hogy még 8 évig nem estem teherbe.
2014. jún. 20. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!