Van itt olyan, aki holnapra nem várja? Én ma reggel teszteltem egy X-epil tesztcsíkkal sajnos negatívat, de még reménykedem, holnapra nem várom.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 16:14
1/11 anonim válasza:
Holnap "indul a buli" nekem is. Mi pár napja döntöttük el, hogy jöhet előbb is a baba(decemberben abbahagytam a fogamzásgátlót, a terv az volt, hogy idén télen állunk neki), most álltam neki szedni a terhes vitamint, szóval még 1 hónapot várunk, de ne kövezzen meg senki, örülnék, ha már tesztért kéne mennem :) Mióta próbálkoztok?
2/11 A kérdező kommentje:
Január óta. Tegnap délután csináltam egy X-epil tesztet, volt rajta egy halvány pozitív, ma reggel meg egy Gabrielt, de negatív :( Ma kellene megjönnie, de szerintem nem sikerült, mert ma reggel már kimutatta volna.
2014. ápr. 2. 08:15
3/11 anonim válasza:
Amíg nem jön meg, van remény!
Én is tegnapra-mára nem vártam/várom, aztán majd kiderül...
4/11 A kérdező kommentje:
Majd írd meg! :)
2014. ápr. 2. 09:50
5/11 anonim válasza:
Sziasztok!nekem ma van a nemvárt napja és reggel pozit teszteltem.van egy 14 hónapos lányom és terveztük de elsőre nem sikerült és úgy voltunk vele hogy akkor még várunk ,belefogunk egy vállalkozásba.hát bele is foghatunk az újabb baba fogadásába :)
6/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Milyen tesztet használtál?
2014. ápr. 2. 11:38
7/11 anonim válasza:
Köszönöm!!medi-lab,meg 2 vaterás tesztet csináltam.a mefis 25-ös a vaterás 10-es de ugyan olyan erőssek!!nagyon boldogok vagyunk!drukkolok neked!
8/11 anonim válasza:
Hát, nekem megérkezett a mikulás. De drukkolok, hogy jövő hónapban mindenki 2 csíkos tesztet lobogtasson :) 1. válaszoló
9/11 anonim válasza:
#3 vagyok. Sajnos nekem is megjött tegnap előtt. ...na, majd legközelebb összejön! ;)
10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is!
2014. ápr. 6. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!