9hetes kismama vok, sajnos megvok kicsit fázva! Az a bajom, hogy reggel mire felkeltem volt egy kevés barnafolyásom! Igazábol ilyenkor szokott megjönni! Most baj van? Mert nagyon félek!
Szia!
Szerintem a biztonság kedvéért hívd fel az orvosodat.Pihenj sokat.Próbálj meg nem idegeskedni.Tudom könnyű mondani, de tudom mit érzel:(
Én is barnáztam, majd véreztem is a 16.hétig(duphastont és rutascorbint kellett szednem), de hála az égnek nem lett baj, Gyönyörű, egészséges kislányom született:):):)
minden jót Nektek! Boldog babavárást:):):)
Arra szavazok, hogy menj el orvoshoz. Ez a "ne ijedj meg nekem is volt ilyen" úgy hülyeség ahogy van. Van akinek tényleg nem okoz gondolt, van akinek viszont ez a vetélés, és ha otthon fekszik és nem idegeskedik, akkor elszalasztotta azt a lehetőséget, hogy segítsenek esetleg egy kis hormontámogatással a babán.
Unokatestvéremből ömlött a vér 12 hetesen, mint kiderült egy kis vérümleny volt, de nem egy olyanról hallottam, hogy egy kicsi barnázás és nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget... Hát lett belőle sírás-rívás.
Ha most kéne megjönnie, és "emlékszik" a szervezeted, az se teljesen normális, hiszen minden nemű menstruációs vérzést hormonok okoznak, ergo lehet leesett egy kicsit a sárgatest szintje (ami ugye a babát táplálja a 12. hétig) azért van barnázás, vérzés.
Menj el az ügyeletre és győződjetek meg róla, hogy minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!