Ma reggel sajnos elvetéltem. De lehet?
Figyelt kérdés
nagyon sok vérzésem volt. most per pillanat meg csak vérezget. ez most mit jelent? félek nehogy kikelljen kaparni. elég rossz ez már így is. lehet h butaság csak félek. de ebből már biztos nem lesz baba. én úgy gondolom. az hogy néz ki mikor a petezsák távozik?2010. jún. 3. 15:52
1/29 anonim válasza:
Azt nem tudom hogyan néz ki a petezsák amikor távozik,de én a helyedbe orvoshoz mennék sürgősen!A vérzés egyébként nem minden esetben jelent vetélést.
2/29 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami Veled történt!
Szerintem minél hamarabb fel kellene keresned a nőgyógyászodat,hogy megnézzen ultrahanggal.
3/29 anonim válasza:
ha elment a babád, őt nem látod, annyira pici. de nem biztos, hogy elment. hány hetes vagy? fordulj orvoshoz, kérlek.
4/29 A kérdező kommentje:
tud róla doki mert hétfőn már nem volt rendben semmi. azt mondta h ha rendes menstruációs vérzésem akkor várjam meg míg lezaklik utána menjek vissza, h rendesen kitisztultam e. ha viszont darabos vérzésem lenne akkor pedig menjek és ki kell kaparni. de csak sima menstruáció van. 7hete voltam. már volt egy vetélésem és az is így történt.
2010. jún. 3. 16:02
5/29 anonim válasza:
A vérzés nem mindig jelent vetélést. Nálam sajnos azt jelentette, de barátnőmnek egy ilyen vérzé alkalmával meg tudták menteni a picit, most 10 éves :)
Tehát azonnal orvos, mert lehet, hogy még van segítség! Azt is a doki fogja tudni csak megmondani, hogy kell-e eü. befejezés, vagy spontán, minden távozott-e.
6/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok: én darabosan véreztem egy hétig és pont ettől ürült ki minden, nem kellett művi befejezés! Utána 2 hónap múlva teherbe estem első próbálkozásra, most 28 hetes kismami vagyok.
7/29 A kérdező kommentje:
sajnos már hétfőn is volt bevérzésem és azóta volt vérezgetésem de ma megtörtént.ráadásul a petezsák is összement(hétfőn látta a doki). nem gondolom h bármi lenne még itt.
2010. jún. 3. 16:06
8/29 A kérdező kommentje:
én csak azt tudom leírni amit dki mondott. és hát meg van minden menstrációra való jel. elég erősen.az előző vetélésemnél igaz korházba bementem mert nem volt itthon az előző dokim és még csak meg sem vizsgáltak.ez volt vasárnap. hétfőn megultrahangoztak és "kedvesen" közölte a nővér hogy"ennek annyi!":( és akkor is csak egy hét múlva kellett visszamennem a dokihoz h minden rendben van e.
2010. jún. 3. 16:17
9/29 anonim válasza:
Nekem is így ment el. Orvos látta már az uh-on, hogy nem fog megmaradni. Azt mondta, hogy ha beindul a mensim és normálisan lezajlik, akkor minden redben. 5 napig véreztem, aztán még barnázás. Voltak darabos részek is. Nem kellett kaparás.
10/29 A kérdező kommentje:
neked is volt úgy h nagyon meg volt aztán ahhoz képest meg szinte semmi. gondolom utána rendesen megjött.köszi!
2010. jún. 3. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!