Ma reggel sajnos elvetéltem. De lehet?
Figyelt kérdés
nagyon sok vérzésem volt. most per pillanat meg csak vérezget. ez most mit jelent? félek nehogy kikelljen kaparni. elég rossz ez már így is. lehet h butaság csak félek. de ebből már biztos nem lesz baba. én úgy gondolom. az hogy néz ki mikor a petezsák távozik?2010. jún. 3. 15:52
21/29 anonim válasza:
Sajnálom :(
Nagyjából tudom mit érzel. Az ember azt hiszi, hogy ennyi várakozás után már nem történhet semmi :(
Mi is évek óta próbálkoztunk, teljesen padlóra vágott a vetélés. Viszont 10 hónappal a vetélés után megszületett a kisfiam :)
Amit az elöttem szóló válaszoló írt, abban van valami. Van a kinek kell pár hónap, míg helyreáll a lelke egy ilyen történés után, én is ilyen vagyok. Nem is gondoltunk rá, hogy vetélés után ilyen hamar terhes leszek. Talán pont ezért sikerült.
Egyenlőre nem sok vígasztalót tudok írni :( Talán csak annyit, hogy amikor sikerül majd, az feledteti veled ezt a sok sikertelen évet!
(16:30-as)
22/29 A kérdező kommentje:
de folyamatosan jártam vizsgálatokra. hormon problémám volt anyagcsere folyamatom borult fel és idegi cukrom is volt. úgy jó volt. most volt rendben minden.
2010. jún. 3. 21:18
23/29 A kérdező kommentje:
ja és közben a 3. dokinál tartok.
2010. jún. 3. 21:19
25/29 A kérdező kommentje:
felhívtam dokimat.ma is csak ilyen pecsételgetős vérzésem van mintha a menszi eleje lenne, és piros. azt mondta nincs semmi baj. ha egy héten belül nem múlik el akkor menjek be hozzá.ha meg elmúlik akoor meg azért. kérdezte h darabos e vagy erős görcsökkel jár e? de hála istennek egyik sem. eddig. remélem nem is fog változni.
2010. jún. 4. 14:16
26/29 anonim válasza:
Remélem nem fog begörcsölni. Jobbulást! :)
27/29 A kérdező kommentje:
köszi szépen!:( :)
2010. jún. 4. 21:49
29/29 A kérdező kommentje:
szia. hát még mindig vérzek de most már rendesen és hála istennek így nem kell műteni. köszi a kérdést.
2010. jún. 8. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!