Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma reggel sajnos elvetéltem....

Ma reggel sajnos elvetéltem. De lehet?

Figyelt kérdés
nagyon sok vérzésem volt. most per pillanat meg csak vérezget. ez most mit jelent? félek nehogy kikelljen kaparni. elég rossz ez már így is. lehet h butaság csak félek. de ebből már biztos nem lesz baba. én úgy gondolom. az hogy néz ki mikor a petezsák távozik?
2010. jún. 3. 15:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Igen, picit össze-vissza volt.

Egy normál mensihez képest milyen a vérzésed?

2010. jún. 3. 16:49
 12/29 A kérdező kommentje:
reggel szószerint elöntött. most pedig csak épp hogy van, pecsételős. nem tudom. de fáj ahasam.
2010. jún. 3. 16:56
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom :(

Holnapra biztosan kiderül, hogy beindult-e rendesen a vetélés. Ha nem folytatódik a vérzés akkor beszélned kellene az orvossal.

2010. jún. 3. 17:22
 14/29 A kérdező kommentje:
én is úgy gondoltam. de szerintem ebből már nem lesz baba?!nem? igaz szedek dicynonet és rutascorbint. biztos ez is befolyásolja a mennyiségét. a doki írta fel. h ne legyen olyan drasztikus a vérzés.
2010. jún. 3. 17:26
 15/29 A kérdező kommentje:
elfeljtettem mondani h kedden is volt már piros vérzésem és akkor felhívtam dokit a gyógyszer miatt. és megkérdezte h milyen vérzés? akkor is csak mentruációs volt, de ahogy jött úgy el múlt. bár az nem volt nagy mennyiség. azt modta h akkor rendebn majd menjek ha elmúlt és akkor megvizsgál.
2010. jún. 3. 17:39
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ebből baba lesz, de ne legyen igazam. Szokott lenni vérezgetés, ami még "belefér" , de olyat még nem láttam, hogy így vérezzen valaki és megmaradjon a baba, főleg, hogy az uh sem volt jó.
2010. jún. 3. 17:42
 17/29 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak,remélem hamarosan teherbeesel és semmi gond nem lessz.Miért nem mész be kivizsgáltatni magad?Ha kell többször,csakhogy megnyugodj!

22/L

2010. jún. 3. 18:00
 18/29 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem erős görccsel és vérezgetéssel indult. másfél hétig véreztem. De az 5-6 naptól már csak pecsételő. Én javaslom hogy most szüneteltessétek ezt a babadolgot egy 3-4 hónapig.Mivel ennyi idő kell ,(ha olyan tipusba tartozol) hogy a méhnyálka elég váladékot termeljen ,hogy később megtudjon tapadni az zigóta. Remélem segítettem.Sok sikert és erőt a továbbiakhoz. Sajnos velem ez történt 2 hónapja és azóta sem tudtam feldolgozni.
2010. jún. 3. 19:51
 19/29 A kérdező kommentje:
már 4 éve próbálkozunk. ddig 2 vetélés 2 év különbséggel. úgyhogy ez azért olyan nehéz számomra mert 2 évet kellett várnom csak azért h teherbe esek. és puff. egy pillanat alatt vége.:(csak azt nem értem miért ez a vérmennyiség ingadozás?tipp!
2010. jún. 3. 20:32
 20/29 anonim ***** válasza:
A dokid nem mond semmit? Nem küld vizsgálatra vagy ilyesmi ?
2010. jún. 3. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!