Két napja pozit teszteltem, de még mindig dohányzom. Ti mikor hagytátok abba?
Figyelt kérdés
Még nem fogtam fel.Nincsenek tüneteim,csak a cicim fáj.Mikor tudatosul az emberben?Az első orvosi vizsgálat után?Nem akarok dohányozni terhesen!2014. jún. 16. 07:01
1/23 anonim válasza:
Én mindkét terhességemnél akkor tettem le, amikor a teszt pozitív lett. Onnantól már nem gyújtottam rá.
2/23 anonim válasza:
a férjem is és én is tervezett terhesség előtt 1 évvel letettük a bagót. nem éreztük magunkat arra jogosultnak,h. egy 3. fél egészségét megkárosítsuk. pláne,h. érte mi leszünk felelősek. így ha mi nem teszünk az egészséghez való jogáért, akkor ugyan ki?
3/23 anonim válasza:
Ha pozitív a teszted akkor terhes vagy nem? Akkor miért dohányzol?
4/23 anonim válasza:
Pozitív teszt után rögtön letettem a cigit.
5/23 anonim válasza:
Ha nem akarsz cigizni, akkor ne cigizz! Ilyen egyszerű!
Minél hamarabb tedd le, ha fontos a gyereked!
6/23 anonim válasza:
A pozitív teszt után már nem gyújtottam rá. Pedig néha tök jó lett volna, de úgy éreztem, hogy nekem ehhez már nincs "jogom", a picikémmel ezt nem tehetem meg. (innentő kb. még egy évig úgy éreztem, hogy bármikor rá tudnék gyújtani, de nem tettem és màr egyáltalán nem hiányzik)
7/23 anonim válasza:
én 4+2 hetes voltam mikor teszteltem, de aznap vettem cigit (még tesztelés előtt). azt a dobozt elszívtam még, napi 2-3 szálasával. 5hetesen fogyott el, 5+1 hetesen már nem gyújtottam rá. de már annyira nem volt feszültség oldó és "kellemes" cigizni, kávézni, de jó volt az a pár nap, hogy nem azonnal tettem le. 31 hetes vagyok, azóta is jól bírom :)
8/23 anonim válasza:
Igazából legalább egy fél évvel babavállalás előtt kellene lerakni, de ha már így alakult, akkor most tedd le. Ha mákod van, nem ártottál neki. Mindenki mondja, hogy ilyen- meg olyan egészséges lett a gyereke, pedig cigizett, azért én nem kockáztatnék. Ha bármilyen légzési problémája lesz, hogyan fogod bemagyarázni magadnak, hogy tuti, hogy nem azért, mert cigiztél? Egyébként később is előjöhet a baj, ugyanis azok a gyerekek, akiknél az anyjuk cigizett terhesség alatt nagyobb százalékban fordul elő valamilyen tanulási nehézség. Nekem nem bírná a lelkiismeretem. De azt már jónak tartom, aki azonnal lerakja. Aki csak azért szívja el a cigit, mert még maradt a dobozból...hát nem tudom, inkább bekockáztat egy egésszégtelen babát, esetleg egy vetélést, csak mert nem akar kidobni 500 forintot....
9/23 anonim válasza:
Le kéne tenni, lehetőleg azonnal. El se hiszem, h ez a mai tanult nőknek még kérdés.
10/23 anonim válasza:
Én a rendszertelen menzeszeim miatt a 7.héten tudtam meg, hogy babát várok. Akkor mindjárt a férjemnek odanyomtam a táskámban lapuló, teli cigisdobozt.
Itt nincs olyan, hogy majd leteszed. Elhatározás. Babát vársz, leteszed azonnal. Nincs mit húzni az időt, nem lesz tőle jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!