Pozitívat teszteltem, szerintetek a láz csillapítót és a coldrexet ehetem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap kellett volna meg jönnie, de nem jött :). (hozá teszem görcsölök, mell fájdalom stb. ) hajnalra be lázasodtam és erős ízületi fájdalmaim lettek. Valószínű a torkomtól mert fájdogál :(! Csinaltam tesztet ami erős pozitív lett :) ) )2014. jún. 7. 10:01
1/9 anonim válasza:
Mi az hogy a lázcsillapítót ÉS a coldrexet? A coldrex paracetamolt tartalmaz, ami ELEVE lázcsillapító!
2/9 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót. Ott mindig leírják, hogy terhesen lehet e szedni vagy sem az adott gyógyszert. Bár én ilyen tünetekkel biztos elmennék a háziorvosomhoz és ő megtudja mondani mit szedhetsz és mit nem.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sajnos külföldön élünk ma nincs házi orvos csak a klinikara tudok bemenni ahova nem szívesen mennék, de ha más nem lesz :/
2014. jún. 7. 10:25
4/9 anonim válasza:
Én meg úgy tudom, hogy a terhesség elején csak Algophyrint lehet bevenni lázcsillapításra. Coldrexet én mindenképpen kihagynám, bár már olvastam ilyet is, olyat is.
5/9 anonim válasza:
3. vagyok most olvastam, hogy terhesség és szoptatás alatt ne szedje a Coldrexet. Csak most így hirtelen, hogy rágoogleztam.
6/9 anonim válasza:
Sima Panadolt vehetsz be, és Algopirynt is. Illetve ami még ilyen hatóanyagú. A láz nem jó ilyenkor, kerülni kell. Egy csomó gyógyszerre rá van írva, hogy terhesség alatt nem ajánlott, pedig lehet szedni, persze ésszel. Antibiotikum is van ami szedhető, persze az orvosok többsége csak rázza a fejét, hogy biza semmit nem szabad, pedig csak lusták utánanézni...
Jobbulást.
7/9 anonim válasza:
"Ne szedje az Algopyrin tablettát...Terhesség első három és utolsó három hónapjában."
8/9 anonim válasza:
Coldrex is paracetamol (panadolban is az van).
Egyebkent paracetamolt lehet, de ne a coldrexet, inkabb a kekszinu panadolbol vegyel be.
Persze, ha magas lazad van, egyebkent nem erdemes.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,végül is elmentem orvoshoz és kaptam megfelelő ellátást...annyi, hogy amikor ezt kérdeztem egy coldrexet bevettem nagyon bízom, hogy nem lesz baj attól az egytől.
2014. jún. 8. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!