6 hetes terhes vagyok. Utoljára akkor voltam orvosnál mikor pozitívat teszteltem, már látszott a petezsák. Két hét múlva kell mennem orvoshoz 8 hetesen. Melleim nagyon feszülnek, néha a pocakom is. Ne izguljak minden rendben? Kis nyugtatás jól esne
Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 21:39
1/4 anonim válasza:
Miért ne lenne rendben? :) Nem volt erős görcs és vérzés, no para :))
2/4 anonim válasza:
Szia :-) en 5hetes vagyok es meg az orvos se latott,nem is megyek csak 2-3 het mulva ha mar rendesen lathato lesz a pici,o a masodik babank,az en hasam is gorcsol meg szurkal is,szoval nyugi,minden rendben van :-)
3/4 anonim válasza:
En 6+3hkm vagyok. A cicim nagyon faj, nem lehet hozzaerni. Hasam neha feszeget, diszkomfort erzes.
4/4 anonim válasza:
én is ugyanígy voltam. 6 hetesen petezsák, de mivel embriót, szívműködést még nem láttak visszahívtak 8. heti kontrollra :) most 26 hetes vagyok minden rendben :)
nekem is a mellfeszülés volt az első tünet, 8 héttől jött a gyomorégés. más tünetem nem is nagyon volt egyszer sem hánytam. boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!