17mm-es petezsák figyelhető meg. Magzati echot még nem sikerült elkülöniteni. Lehet még baba?
Figyelt kérdés
2014.02.04-07.-ig menstruáltam. 2014.03.06-án teszteltem erős pozitívat. Majd rá egy napra 03.04-én felkerestem a helyi nőgyógyászt. Az orvos terhességre gyanakszik, a leletemen ez áll. Kissé nagyobb puhább uterus, zárt méhszáj.Kóros képlet nincs, Douglas szabad. Grav.s 5? Elküldött uh.ra, 2014.03.20-ra kaptam időpontot, az uh.on 17mmes petezsákot látott az orvos. Magzati echot nem sikerült elkülöniteni.Az orvos közölte a tényeket hogy elvileg 6hetes vagyok és már látszodnia kellene az embriocsomonak. De azt is mondta bármi lehet, nem mond semmit, meglátjuk az eredményt a hüvelyi uh.on.Elküldött hüvelyi uh.ra hétfőre kaptam időpontot. Ugyhogy holnap megyek. El vagyok keseredve, első baba lenne, félek hogy csak egy üres petezsák van ott. Kérlek nyugtassatok meg. irjátok le akivel előfordult már ilyen. Lehetséges később fogant meg? A menstruációm rendszertelen. Lehet csak később fogják látni? nagyon félek! A párommal már annyit küzdöttünk hogy összejöjjön.2014. márc. 23. 16:25
1/16 anonim válasza:
Igen így voltam én is, 8 hetesen látszódott csak a baba. Kitartést és írd meg mi volt a dokinál. Drukkolok hogy minden oké legyen:)
2/16 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg ott van, és nem csak egy üres petezsak, nem is tudom elképzelni hogy elvetéljek, bele sem birok gondolni, fel sem tudnam dolgozni, felek nagyon.
2014. márc. 23. 16:34
3/16 anonim válasza:
Nyugodj meg és pozitívan állj a holnaphoz!
4/16 anonim válasza:
Nekem mind2 gyerek később fogant....így mind2szer úgy indultunk a dolognak,hogy vagy gondok vannak és nem fejlődik vagy későbbi peteérés. Amúgy az első pillanattól végig szépen fejlődtek csak a mensihez képest egy héttel kisebbek voltak,de a 12. hetes vizsgálatot már az uh alapján és nem a mensi alapján mondták (mondjuk mind2szer a 12. heti már a 4. uh volt mert nagyon parás voltam miután már volt vetélésem és mind2 gyereknél vérezgettem is),majd utána a szülés dátumát is átírták.
5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a nyugtato szavakat. Aranyos vagy. A dátumot elirtam 03.07-én voltam orvosnal.
Hát holnap meglátjuk mi lesz uh.on. Bizom benne hogy az a kicsike lelek akit nagy szeretettel varunk itt van a hasamban.
2014. márc. 23. 17:05
6/16 anonim válasza:
nekem 5+1 hetesen 6 mm volt a petezsák és embryo sejthető volt, csütörtökön voltunk dokinál, petezsák méretet nem mondott de 7 mm-es embryo 6+4-en, szívveréssel...hiába tudom mikor fogant(febr 12-én) elvileg 7-7+1 voltam csütörtökön, uh alapján mégis kisebb ...szóval még bármi lehet, holnap kiderül...drukkolok:)
7/16 anonim válasza:
6 hetesen hasival csak petezsak latszodott huvelyivel pedig embriocsomo es szikholyag. Ott lesz az a baba ;)
8/16 anonim válasza:
Nyugi, minden rendben lesz. Èn is így voltam. Januàr 21-èn volt meg, màrcius 10-èn 17 mm-es petezsákot látott a doki, benne semmit. Màrcius 20-àn màr 8,9 mm a babó szívhanggal. Ha màrcius 4-èn teszteltèl elõször pozit akkor nem kell mèg hasi uh-val làtni.
9/16 anonim válasza:
Kérdező, ha hazaértél írj kérlek :)
10/16 A kérdező kommentje:
Most értem haza fel oraja. Terhesseg bizonyitott :) szabalyos petezsak lathato, egy elo embryoval CRL 8,5 mm 6+6 hetes vagyok es szabalyos szivmukodes. Mikor meghalottam a kis szivet dobogni elsiryam magam azt hittem lefordulok az agyrol oromomben! Nagyon Koszonom nektek a biztatast! tunderiek vagytok!!!!
2014. márc. 24. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!