Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17mm-es petezsák figyelhető...

17mm-es petezsák figyelhető meg. Magzati echot még nem sikerült elkülöniteni. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
2014.02.04-07.-ig menstruáltam. 2014.03.06-án teszteltem erős pozitívat. Majd rá egy napra 03.04-én felkerestem a helyi nőgyógyászt. Az orvos terhességre gyanakszik, a leletemen ez áll. Kissé nagyobb puhább uterus, zárt méhszáj.Kóros képlet nincs, Douglas szabad. Grav.s 5? Elküldött uh.ra, 2014.03.20-ra kaptam időpontot, az uh.on 17mmes petezsákot látott az orvos. Magzati echot nem sikerült elkülöniteni.Az orvos közölte a tényeket hogy elvileg 6hetes vagyok és már látszodnia kellene az embriocsomonak. De azt is mondta bármi lehet, nem mond semmit, meglátjuk az eredményt a hüvelyi uh.on.Elküldött hüvelyi uh.ra hétfőre kaptam időpontot. Ugyhogy holnap megyek. El vagyok keseredve, első baba lenne, félek hogy csak egy üres petezsák van ott. Kérlek nyugtassatok meg. irjátok le akivel előfordult már ilyen. Lehetséges később fogant meg? A menstruációm rendszertelen. Lehet csak később fogják látni? nagyon félek! A párommal már annyit küzdöttünk hogy összejöjjön.

2014. márc. 23. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok :))))))
2014. márc. 24. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Ênis gratulálok drága :))
2014. márc. 24. 14:10
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! :)))
2014. márc. 24. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
gyere hoxára a 2014 novemberi babavárók klubjába:), én ma vagyok 7+1:) én irtam hogy mi csütörtökön láttuk a babánkat:)
2014. márc. 24. 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Gratulàlok! 8as vok.
2014. márc. 24. 16:03
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a gratulaciokat, en is gratulálok akik babásak :)) es azoknak is akik voltak :) olyan boldog vagyok! legszivesebben kiorditanam a vilagnak :D hulla vagyok igy a ejszakai muszak utan, ugyhogy megyunk pihenni :)
2014. márc. 25. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!