18 hónap próbálkozás után tegnap pozitívat teszteltem! Volt valaki így hogy nem voltak tünetei?
Először is gratulálok! :)
Másodszor nekem semmi tünetem nem volt, de tényleg semmi! Egyáltalán nem "kötelező", hogy rosszul legyél! :)
Gratulálok!!!
Nekem sem volt semmi tünetem, így én csak két hét késés után teszteltem, mert épp eléggé el voltam havazva munkával és fel sem tűnt, hogy már meg kellett volna jönnie. Nekem a sűrű pisilés is csak most a vége felé kezdett jelentkezni.
Dokihoz már bejelentkezhetsz, mert gondolom van némi várakozási idő.
36hkm
Nem mindenkinek vannak tünetei. Nekem sem volt semmi, talán a puffadás, de a mellem amúgy is feszült menstriáció előtt, de terhesen is, tehát azt betudtam hogy amúgyis szokott lenni.
Menni szerintem még várj egy hetet, én nagyon korán mentem, és bizony mehettem még kétszer mire láttunk valamit az ultrahangon. De attól is függ milyen géppel néznek, mert itt az sztk-ban....... ha valami magánklinika akkor már látszódhat, de szívhang még nem lesz.
nekem mindhárom babámnál a 6. héten kezdődött hányinger és kitartott félidőig
mensi kimaradása idején pedig enyhe mensi szerű görcsök voltak, de aztán elmúltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!