Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hónap próbálkozás után...

18 hónap próbálkozás után tegnap pozitívat teszteltem! Volt valaki így hogy nem voltak tünetei?

Figyelt kérdés
Tünetem nem igazán van azon kívül hogy sűrűn látogatom a mellékhelyiséget és egy kissé megduzzadtak a melleim. Elvileg ma vagyok 5hetes 3napos terhes. Orvosnál még nem voltam. Külföldön élek.Mikor jelentkeztek először?Ugye ez nem jelenti azt hogy valami baj lehet?

2014. jún. 2. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is gratulálok! :)

Másodszor nekem semmi tünetem nem volt, de tényleg semmi! Egyáltalán nem "kötelező", hogy rosszul legyél! :)

2014. jún. 2. 11:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!

Nekem sem volt semmi tünetem, így én csak két hét késés után teszteltem, mert épp eléggé el voltam havazva munkával és fel sem tűnt, hogy már meg kellett volna jönnie. Nekem a sűrű pisilés is csak most a vége felé kezdett jelentkezni.

Dokihoz már bejelentkezhetsz, mert gondolom van némi várakozási idő.

36hkm

2014. jún. 2. 11:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem minden menstruáció előtt volt terhességi tünetem, na a terhességnél az volt a tünet, hogy nem volt. Gratulálok, még 1-2 hét és már látja szépen a doki.Ja és mind a 2 terhességemnél nem volt semmi.
2014. jún. 2. 11:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek vannak tünetei. Nekem sem volt semmi, talán a puffadás, de a mellem amúgy is feszült menstriáció előtt, de terhesen is, tehát azt betudtam hogy amúgyis szokott lenni.

Menni szerintem még várj egy hetet, én nagyon korán mentem, és bizony mehettem még kétszer mire láttunk valamit az ultrahangon. De attól is függ milyen géppel néznek, mert itt az sztk-ban....... ha valami magánklinika akkor már látszódhat, de szívhang még nem lesz.

2014. jún. 2. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt extra tünetem, mellfeszülés volt, mensi késése. Én a 6-7. hét között mentem dokihoz, akkor már volt szívhang. Gratulálok!
2014. jún. 2. 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még nekem sem volt semmiféle tünetem, 6.hét közepén kezdtek el jelentkezni. Ha megúszod majd, örülj neki. :) De még nagyon az elején vagy. Nagyon gratulálok a Babához!
2014. jún. 2. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem mindhárom babámnál a 6. héten kezdődött hányinger és kitartott félidőig

mensi kimaradása idején pedig enyhe mensi szerű görcsök voltak, de aztán elmúltak

2014. jún. 2. 12:18
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek :)

A tesztemről egy fotó (ha valakit érdekel esetleg :

[link]

2014. jún. 2. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!
2014. jún. 2. 18:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jún. 2. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!