Már eleve a mérés nem 100%-os. Az is lehet, hogy picit rövidebb lábú lesz, Ti milyen testalkatúak vagytok? Ez is sokat számít. Amúgy nincs jelentősége, hiszen csak 1-2 az eltérés.
2014. jún. 14. 15:08
2/13 anonim válasza:
*hét
2014. jún. 14. 15:08
3/13 anonim válasza:
Szerintem sem gond, lehet Ő ilyen lesz :)
2014. jún. 14. 15:19
4/13 A kérdező kommentje:
156-158 cm körül vagyok, párom teljesen átlagos, se nem magas, se nem alacsony. csak megijedtem, mert azt olvastam, down korra utalhat a rövidebb combcsont. A kombinált tesztem a 12. héten jó lett, minden ultrahangon jó értékek voltak, a mostani az első, hogy kisebbet mértek, de csak a lábára.
2014. jún. 14. 15:22
5/13 A kérdező kommentje:
Orvosom se mondott rá semmit, azt mondta a végén, nem lát eltérést.
2014. jún. 14. 15:23
6/13 anonim válasza:
Nálunk mindkét gyereknél jóval rövidebb volt a combcsont mint az átlag. Picikét alacsonyabbak lettek a fiaim az átlagnál (apuka 170 cm, én 154 cm), de nem is számítok arra hogy 2 m magasak lesznek :) Szerintem nálatok is csak ennyi, rövidebb a baba és kész. Majd megnő. Ha jól emlékszem, nálunk több mint 3 hét volt az eltérés, de mindjárt megnézem... a nagyobbik fiamnál 35 hetesen 32 hétnek felelt meg a combcsont, a feje 36-nak :) Egy teljesen arányos, nagyon okos kisfiú.
2014. jún. 14. 15:50
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam. Én is inkább a felé hajlok, hogy a mi magasságunk között lesz. Tesómék magasak, az ő babájuk lába mindig 2 héttel volt nagyobb, hosszú lábú, kezű gyönyörű kisbaba lett végül.
Azon lepődtem meg, hogy a 22. heti ultrahang során pont a lábát mérték nagyobbnak pár nappal, most meg az lett 1,5 héttel kisebbnek mérve. De az orvos nem szólt semmit se rá, ezzel nyugtatom magam.
2014. jún. 14. 15:57
8/13 anonim válasza:
nyugi, nekem a fej nagyság volt mindig elmaradva én is meg voltam ijedve, most meg megszületett babaként, meg aránytalanul nagyobb a feje, de mint babánál ez nem számít
2014. jún. 14. 16:20
9/13 Roberta77 válasza:
Szia!
Én két választ olvastam a neten erre ;-)
Az egyik,hogy fiú magzatok combcsontja rövidebb
A másik,hogy a fekvése miatt torzít az ultrahang és rövidebbet mér
Üdv. 22+2hkm szintén fiú :-))
2014. jún. 14. 16:25
10/13 anonim válasza:
Én 180 centi vagyok nő létemre, a lányomnak meg magzati korban mindig az átlagtól sokkal kisebb értéket mértek combcsontra.
Most másfél éves, teljesen normális testalkatú gyerek, szóval ez még nem jelent semmit, te se aggódj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!