Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hét 1 naposan nem kicsi a...

12 hét 1 naposan nem kicsi a combcsont:5-6 mm?

Figyelt kérdés

3.babánk lesz :)

én úgy mentem a dokimhoz este hogy 11 hét 4 napos vagyok a legutóbbi uh szerint, mondta mikor elkezdett uh-t csinálni hogy ezt módosítjuk 12 hét 1 napra. amúgy vérzés szerint ma tölteném a 12.hetet tehát ez jó.

engem a combcsont aggaszt kicsit, azt mondta 5-6mm. Crl:54 mm, BPD:18 mm. Nyaki tarkóredő:1.5. A többi jó, csak az FL kicsit kevés, nem?

Másik 2 kisfiunknak valamivel nagyobb volt:13.héten volt a nagyobbiknak 10 mm, második kisfiunknak a 12.héten:7.9mm. Április 3.-án megyünk 4D-re is.

A doki azt mondta minden tökéletes, de csak kíváncsi vagyok nektek mennyi volt. 12 hét 1 naposan. Tudom hogy itt napok is számítanak a méretet illetően.

Köszi aki ír!

2014. márc. 11. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
6.5 mm volt 12+4 naposan, makk egészséges kétévesem van, ráadásul bazihosszú combokkal (52 cm, 4 kg-val született 38. héten). :) A 24. héttől kezdve a combcsontja két héttel volt nagyobb az átlagnál.
2014. márc. 11. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Most én is ebben a cipőben vagyok. Nekünk 12 hét 2 naposan 5,7mm a combcsont. Clr: 59 mm
2014. márc. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!