38 hetesen az Fl:68mm? Nem túl kicsi? BPD:90mm Ac:310mm! Baj lehet? A dokim azt mondta, hogy tökéletes, de olvasom itt, hogy Down-kórra utalhat a rövid combcsont! Ez tényleg igaz?
? soha nem hallottam róla, hogy a rövid combcsont down kórra utalna, főleg azért sem tartom ezt valószínűnek, mert a combcsont mérete nem egyforma mindenkinek, hanem genetikailag kódolt alkati kérdés.
Úgyhogy nyugi, ne parázz ilyeneken. És ha a dokid azt mondta, minden tökéletes, miért nem hiszed el neki? Gondolod, a gép előtt ülő laikusok jobban tudják, mint a képzett szakember, aki ráadásul látja is a gyereket, és ismeri az összes eddigi vizsgálati eredményét?
Tessék szépen megnyugodni, és nem kell rémeket látni. Jó babázást.
Uccsó vagyok. Amúgy mint az elöttem válaszoló is írta el is számolhattak és a mérés sem pontos mivel a doki nem biztos,hogy jól mérte...
Ne aggódj,nyugi!További jó babavárást!!!
Szia!
Nekem is van egy táblázatom, és arányaiban csak annyi, hogy pár mm-rel kisebb a babód, mint nagykönyvben, de ez NEM BAJ!!!! :-)
Ezeket írja az enyém:
BPD:93mm
AC :340mm
FL :73mm
Látod, alig vmicske!!! Szerintem ne aggódj!
Legalább könnyebben megszülöd, ezt a pár mm-t meg behozza ha megszületik pár nap alatt!
Kiscsaj, vagy fütykös?? :-))
Jó egészséget!
15.00 vagyok!
Gratula a kislányhoz! Az elsőhöz is! :-)
Én is kis cuncust várok! :-)
Jó egészséget!
31 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!