Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen az Fl:68mm? Nem...

38 hetesen az Fl:68mm? Nem túl kicsi? BPD:90mm Ac:310mm! Baj lehet? A dokim azt mondta, hogy tökéletes, de olvasom itt, hogy Down-kórra utalhat a rövid combcsont! Ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

? soha nem hallottam róla, hogy a rövid combcsont down kórra utalna, főleg azért sem tartom ezt valószínűnek, mert a combcsont mérete nem egyforma mindenkinek, hanem genetikailag kódolt alkati kérdés.

Úgyhogy nyugi, ne parázz ilyeneken. És ha a dokid azt mondta, minden tökéletes, miért nem hiszed el neki? Gondolod, a gép előtt ülő laikusok jobban tudják, mint a képzett szakember, aki ráadásul látja is a gyereket, és ismeri az összes eddigi vizsgálati eredményét?

Tessék szépen megnyugodni, és nem kell rémeket látni. Jó babázást.

2010. jún. 16. 14:13
 2/15 anonim ***** válasza:
ja, de olvastam valami ilyet, most jut eszembe, de ez kb. annyira megbízható, mint az afp. Biztosan nincs baja a babádnak, ne aggódj!
2010. jún. 16. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Szia! Azt nem tudom, hogy valóban utalhat-e arra, de nekem a babám 32 hetesen rendelkezett ezekkel az adatokkal, annyi különbséggel, hogy az AC 296 volt. Nem lehet, hogy elszámolták a heteidet?
2010. jún. 16. 14:18
 4/15 anonim ***** válasza:

Van egy súly kalkulátor itt meg tudod nézni a súlyát:

[link]

Itt pedig,hogy az átlag mennyi ilyenkor:

[link]

Amúgy az én kisfiamnak is egy picit mindig rövidebb volt a combcsontja. Most itt fekszik mellettem (4hós) és nem down-kóros.

2010. jún. 16. 14:20
 5/15 anonim ***** válasza:

Uccsó vagyok. Amúgy mint az elöttem válaszoló is írta el is számolhattak és a mérés sem pontos mivel a doki nem biztos,hogy jól mérte...

Ne aggódj,nyugi!További jó babavárást!!!

2010. jún. 16. 14:22
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van egy táblázatom, és arányaiban csak annyi, hogy pár mm-rel kisebb a babód, mint nagykönyvben, de ez NEM BAJ!!!! :-)

Ezeket írja az enyém:

BPD:93mm

AC :340mm

FL :73mm

Látod, alig vmicske!!! Szerintem ne aggódj!

Legalább könnyebben megszülöd, ezt a pár mm-t meg behozza ha megszületik pár nap alatt!

Kiscsaj, vagy fütykös?? :-))

Jó egészséget!

2010. jún. 16. 15:00
 7/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Nem lehet elszámolva ugyanis eredetileg mára vagyok kiírva,tehát így is 2 hetet mág ráhúzok elvileg!Amúgy kislány lesz!Az első kislányom is 3000g és 51cm-el született!:):)
2010. jún. 16. 20:19
 8/15 anonim ***** válasza:

15.00 vagyok!

Gratula a kislányhoz! Az elsőhöz is! :-)

Én is kis cuncust várok! :-)

Jó egészséget!

31 hetes km.

2010. jún. 17. 10:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Júni.18-án este 22:05-kor megszületett a kislányom!:)2700g és 49cm!:)10/10 apgar!:)Makk egészséges!!Kis mini baba lett,de nem baj majd itt kint megnő!:)
2010. jún. 24. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok! Csak most olvastam a kérdésedet is, de már magad is láthatod, hogy felesleges volt aggódni :=). Minden jót nektek!
2010. jún. 24. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!