38 hetesen az Fl:68mm? Nem túl kicsi? BPD:90mm Ac:310mm! Baj lehet? A dokim azt mondta, hogy tökéletes, de olvasom itt, hogy Down-kórra utalhat a rövid combcsont! Ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:49
11/15 anonim válasza:
Látod, nem kellett aggódni!:) Gratulálok, és nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek!
12/15 anonim válasza:
15.00 vagyok!
GRATULÁLOK, és kívánok egészséget, boldogságot Nektek!
Milyen volt??? Nagyon fájt?
Mi lett a neve? Apa is bennt volt?
Már ha nem vagyok szemtelen...:-)
13/15 anonim válasza:
Késöbb olvastalak,de utólag is gratulálok!!!
14/15 anonim válasza:
Valóban kis picur, de látod az orvosodnak igaza volt, tökéletes. Azért az orvosok többnyire tudnak valamit.
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm Mindenkinek!!:)Elég fájdalmas volt ugyanis érzéstelenítés nélkül szültem!:)Du.17-kor volt a burokrepesztés és 22:05-re lett meg Maja!Gátvédelemmel!:)A kitolási szakasz nekem nagyon fájt!:(Apa nem volt bent ugyanis ő nem szereti a vért meg azt mondta,hogy nem szeretne szenvedni látni!:)Nem baj,nem erőltettem!Anyukám volt bent velem és nagyon jó volt!Sokat segített!:)Mindent összefoglalva fájdalmas de gyönyörű és szerintem gyors szülésem volt!A kis Maja kárpótól minden fájdalmat!:)Anett
2010. jún. 25. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!