Szerintetek kicsi a combcsont?
Ha kicsi lenne, akkor szóltak volna a genetikai tanácsadáson. Elmondták volna a kockázatokat, és választásod alapján elküldenek magzatvízmintavételre.
Ha nem mondta az orvos, hogy kicsi, akkor nem kell aggódnod.
Nekem is kicsit kicsinek tűnik.
Pontosan hány hetes,napos voltál ekkor? Nt?
Nálam 13. Hét közepe volt . Crl :7,1, brd: 2,6cm , hc: 9,2cm, ac 7,0cm
Fl : 1,0cm
Ha az nt 2 feletti volt,akkor kérd ki egy másik orvos véleményét is.
Akkor az en babám is pici lett volna? Szerintem minden ok nálad is ne aggódj utól éri magát!
Pont 12 hetesen ezek a méretei voltak a babámnak:
Crl:53 mm
Bpd:15,7 mm
Hc:60 mm
Ac:52 mm
Fl:6 mm
12 hét 6 naposan ezek voltak a kisfiam méretei:
CRL: 65.3 mm
BPD: 20.7 mm
FOD: 26.5 mm
HC: 74.8 mm
AC: 56.7 mm
FL: 7.5 mm
HL: 8.2 mm
Talp: 9.6 mm
NT: 1.3 mm
Köldökzsinór: 3 ér 3.5 mm
FHR: 157/min
Cervix: 38.5 mm
Az én babám pár nappal idősebb volt, mint a tiéd. Nem minden baba egyforma, nekem előtte 1 hét lemaradásban volt, aztán erre a genetikára összeszedte magát.
A másik dolog, hogy néha rajta felejtenek előző adatokat a papíron és pl. nekem pár napja ráírták, hogy Flow 4.4 aztán rákérdeztem, mert nem hagyott nyugodni és nem is az én vizsgálatom volt. Tegnap 20 + 5 naposan voltam második genetikán, mondta az orvos, hogy hátsó fali a lepény, rá van írva a papíromra, hogy mellső fali.
Szóval lehet, hogy elírtak valamit és amúgy jó a combcsont méret, csak nem az került a papírodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!