Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen nem túl rövid a...

18 hetesen nem túl rövid a combcsont (FL:23mm)?

Figyelt kérdés
Nézegettem az átlagos értékeket, és minden adat normálisnak mondható, kivéve a combcsont, szerintem túl rövid. Az orvos szerint minden rendben(12. héten a nyaki redő:1,8mm volt, orrcsont látható volt). Nézegettem és átlagosan 27-30mm között olvastam mindenhol. Amúgy a többi adatom jónak tűnik. BPD:42mm,AC:134mm,HC:145mm,FL:23mm.
2013. nov. 6. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
39 hetes vagyok, és az én fiamnak is mindene tökéletes minden statisztika alapján, de a combcsontja neki is rövidebb mint kellene (kb. 35 hetesnek felel meg). Folyton kérdezem a doki, hogy ez nem baj? De mindig megnyugtat, hogy teljesen jók a baba méretei, ne aggódjak. Több dokinál is voltunk és mindenhol megnyugtattak, hogy semmi gond.
2013. nov. 6. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is rövidebb mindig a combcsontja, minden más mérete normális. Utánanéztem, hogy honnan vannak a referencia értékek: egy amerikai adatbázisból. Ezen kívül néhány millimétert elmérni nem olyan nehéz ilyen helyzetben.
2013. nov. 6. 20:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából arra gondoltam én is, hogy mivel nagyon mocorgott, hogy esetleg egy pár mm-el kisebb lett mérve, de a többi érték miatt nyugodt vagyok. Meg amíg nincs mással "gond" addig nem rágom magam ezen. :-) Mondom, csak azért tettem fel a kérdést, mert mindenhol 27-30mm körüli értékeket írtak.

2013. nov. 7. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!