Elmérhették a combcsont hosszát? Ugye nem lehet, hogy nem nőtt 4 hét alatt?!
Figyelt kérdés
Csak 5mm-rel hosszabb 35. héten a babám combcsontja, mint a 31. héten volt! Másik hely, mivel a szokásos rendelőbe nem kaptam időpontot.2013. szept. 30. 23:29
1/6 anonim válasza:
ezen igazán nem kell aggódnod. az uh-s adatok sosem pontosak. vagy most mérték el,vagy előbb,vagy mindkétszer és egyik adat sem fellel meg pontosan a valóságnak.
2/6 anonim válasza:
Minket az utolsó 3ultrahangon teljesen bestresszeltek,hogy rövidebb a babám combcsontja és valószínűleg ez késöbb hátrány lehet.....a baba teljesen egézségesen született,most 8hónapos ül.mászik ,feláll.....ne ídegeskedj,mert árt a babának
3/6 anonim válasza:
Az én gyerekem combcsontja is rövid volt minden UH-n a 30. hét után, még a 4D-n is azt mondták. Teljesen normális kisfiú lett belőle.
4/6 anonim válasza:
Szia
Nekem a 37. héten 96 mm-re mérték a BPD-ét
38.-on 95-re :D
39.-en újra 96 lett :D
A héten megyek a 40.-re sajnos még eddig nem akart megszületni a baba :(
40+3 hkm
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. okt. 1. 12:18
6/6 krisztivan válasza:
Elmérhették,nyugi:-)) Nálunk mindene nagyobb volt 2-3 héttel csak a combcsontja volt majdnem a korának megfelelő.A súlya bejött de arra a doki sem gondolt,hogy 61 cm fiam lesz:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!