Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12+5 hetes vagyok szerintetek...

12+5 hetes vagyok szerintetek a 0.72cm FL méret (COMBCSONT) Az jó?

Figyelt kérdés
Esküszöm nem értem hogy most akkor mekkora is?? De kérlek ne nézzetek hülyének!!!
2013. febr. 28. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
FL (a combcsont hossza): 10 mm (+/- 2,5mm) ez az érték a norma. de egyénenként eltérő lehet. ha baj lenne, szólt volna az orvos!
2013. febr. 28. 23:30
 2/3 Lues ***** válasza:
Véleményem szerint tökéletes. Én is 12+5 hetesen voltam vizsgálaton, az én picimnek 8 mm volt a combcsontja. Nyugi!
2013. márc. 1. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 12+0 napon voltam és a babám combcsontja 5,2 mm volt. 0,52 cm. Az orvos szólt volna ha nem jó az "érték", volt aki azt mondta nekem hogy 12 hetesen az ő babájának nagyobb volt a talpa mint a combcsontja. :-) Ebben az időszakban a babád kb. egy nagyobb szilva méretével egyezik meg, így azért nem olyan kevés az a 7,2 mm.
2013. márc. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!