Miért nem történik semmi?
6 hetes trónörökös pocaklakóm van. :)
De egyszerűen semmi rosszullétem nincsen, sokszor meg is feledkezem róla, hogy ő ott van.
És még mindig rettegek attól, hogy megmozdul. Nem tudom miért szerintem ez már betegség nálam. Nem értem saját magamat. :(
Mielőtt még csak beszélgetős tervezésbe volt akkor is összeugrott a gyomrom a félelemtől, hogy ott fog mozogni bennem egy "kis alien". :)
Valamikor azon kapom magam, hogy simogatom a hasam és vigyorgok a máskor meg rámjön ez a félelem.
Meg fog ez változni?
Kötődni fogok hozzá?
Magamon semmit nem tapasztalok, hogy változna. Kivéve a melleimet, nagyon feszülnek...
Köszönöm szépen a válaszokat!
28/n
Először is nyugi! :)
A rosszullét nem mindenkinél jelentkezik, örülj neki, ha megúszod! Én sem voltam egyáltalán rosszul, mindenki azt mondta, hogy akkor biztos "nem elég erős" a terhességem. De ilyenekkel nem szabad foglalkozni, semmi baj nem lett és Nálad sem lesz!! :)
Az, hogy néha elfog a félelem, vagy a szorongás, egy bizonyos szintig teljesen normális. Idővel majd kialakul a kötődés is! Jönni fog magától.
Terhességem alatt sokszor én is "megfeledkeztem" róla, hogy babát várok, annyira nem éreztem semmi változást a testemen. De nyugi, ha majd elkezd mozogni, akkor emlékeztetni fog rá, hogy Ő bizony már ott van! :) És ne félj a magzatmozgástól, mert bár tényleg nagyon furcsa ha belegondol az ember, meg el sem tudja képzelni, hogy milyen érzés lesz, de semmi köze nem lesz az alien-hez!! :)) Szeretni fogod, hogy mocorog, egyrészt megnyugtat, hogy jól van és minden rendben van vele, másrészt egyáltalán nem kellemetlen érzés. Boldog babavárást!
Nyugi, az elején én is sokszor megfeledkeztem róla, hogy ott van, de aztán már majd nem hagyja. :)
A rosszullét Nem törvényszerű, de még később is jelentkezhet.
A félelem és a boldogság váltakozása is normális szerintem, hisz akármennyire is készül rá az ember, ha már ott van az egy ismeretlen és megfoghatatlan érzés.
jajj de sok a besavanyodott ember... az,hogy a kedves kérdező "kis alien"-nek nevezte a picurt, nem azt jelenti, hogy nemfog hozzá kötődni, stb... (le lehet nyugodtan pontozni, de nem bírom az ilyen görcsös anyukákat...)
Én is első babámat várom, tervezett baba volt, sírtunk a férjemmel mindketten, mikor pozitív lett a tesztem, én már a kezdetektől hallgatok vele zenét, rengeteget simogatom, mégis amikor megmozdult és utána amíg meg nem szoktam én is hívtam kis aliennek, és nem azért, mert nem alakultak ki bennem az anyai ösztönök, csak szimplán az újdonság miatt furcsa volt, hogy a hasam néha kipuklisodik, néha hullámzik...
Szóval kedves kérdező, ne aggódj, amikor mozogni fog, imádni fogod, sőt ha majd nem mozdul meg, mert éppen szundikál, alig fogod várni, hogy bejelentkezzen :) természetes, hogy néha elkap a félelem, (néha még engem is, pedig már közel a szülés), hisz neked is első kisbabád és mivel még nincs tapasztalat, nem tudjuk, hogy milyen lesz, hogy lesz,de az tuti, hogy amikor a kezünkbe vehetjük, az maga lesz a mennyország és akkor minden olyan természetes lesz :)
Boldog babavárást :)
Szia!
Én még csak az 5. héten vagyok, de nekem sincs még hányinger, émelygés se, hányás se.
Állandóan alszom, sokszor délután 3-4 órákat! o.O
A mellem megnőtt picit és érzékeny, meg picit több a gyomorsavam, de abszolút elviselhető.
Szerintem nálad is (na meg nálam is) később fog beindulni ez a hányinger, hányás dolog, bár vannak olyan szerencsések, akiknek ez a tünet kimarad, hátha... ;)
Én is sokat aggódom, de azért igyekszem nem átesni a ló túloldalára, hiszem, hogy minden rendben lesz!
Hidd el, jó érzés lesz, amikor elkezd mocorogni, már sok kismama mesélt nekem erről és mindenkinek szuper érzés volt, semmiképp se kellemetlen!
A kötődés meg egyre inkább erősödni fog, addig nézegess esetleg cuki bébis fotókat, vagy vígjátékokat, amikben vannak kisbabák, én elolvadok az ilyenektől! :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Most így nyugodtabb lettem! :)
Mindenkinek ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!