Kezdek befordulni a sok egyedülléttől és az otthonüléstől. Egész nap sírnék és szomorú vagyok, mert nem történik semmi, a párom ha hazaér, akkor se velem törődik. Mit tegyek? Hogy lehet még 3 hónapot így átvészelni, h a babám ne vegye a kárát? 29km
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 09:38
1/22 anonim válasza:
Veszélyeztetett vagy? Ha nem, akkor miért ülsz otthon? Ha igen, akkor hívj vendégeket, családot, barátokat.
A férjeddel pedig beszélj, ha nem mondasz neki semmit, akkor nem tudhatja mi a helyzet. Hétvégén menjetek el valohová, csinálj programot (ott a heted rá, hogy megszervezd) Utazzatok el 2 napra valami szép helyre, menjetek moziba, színházba.
2/22 A kérdező kommentje:
Ő sajnos nem szeret társaságba járni. Nagyon unatkozom és agyalós lettem. De amint olvasom a mai kérdéseket, nem én vagyok az egyetlen. Lehet azt fogom csinálni, hogy megyek egyedül, ha ő nem partner benne.
2009. dec. 11. 09:44
3/22 anonim válasza:
Feküdnöd kell? Vagy miért nem mozdulsz ki? Lehet otthon is egy csomó érdekes dolgot csinálni, de a kimozdulást ez sajnos nem nagyon tudja pótolni. Már a rendszeres lassú sétálgatás is jót tud tenni. Az viszont nem valami szép a párodtól, ha nem törődik veled! Kérdés az is, hogy ha hazajön, mivel foglalkozik... tovább jártatja az agyát a munkáján, hogy minél inkább hozzá tudjon járulni a fészeképítéshez, vagy elmegy a haverjaival sörözgetni, meccset nézni egy kocsmába? Esetleg hulla fáradt és eldől, amint hazaért? Akárhogy is, ÉRTETEK TE tehetsz a legtöbbet. Ne engedd, hogy ez az érzés elhatalmasodjék rajtad, ezernyi értelmes dolog van, amivel lekötheted magad, attól függően, hogy mennyire terhelheted magad. Egyet tilos: nekiülni sajnálni magad.
4/22 anonim válasza:
Ha ő hétközben dolgozik, attól te még mehetsz. Mozgósítsd a barátokat, üljetek be valahová, menjetek úszni (az úgyis jót tesz) mozi, kiállítás. Ezeket mind csinálhatod napközben.
5/22 anonim válasza:
Minek ülsz otthon ha nem muszáj?Ha megszületik a baba sem lesz más a helyzet,talán még többet fogsz otthon ülni,használd ki.Pároddal beszéltél erről?
6/22 anonim válasza:
Tényleg, miért nem mozdulsz ki? Írd le az okot, hogy jobban tudjunk segíteni. Nehogy megbolondulj a maradék időben! Amúgy most aktuális a karácsonyi készülődés, díszíts lakást, dekorálj. Olvasgass a neten, nézzél babás oldalakat, hogy mit fogsz venni, vagy ha megteheted, akkor vásárolj, valahol magadnak és a babádnak. Vannak a neten ingyen játékok, tetris stb., vagy vegyél könyvet/újságot, olvass, nézz filmeket(íratkozz be egy videótékába). Császkálj barátnőkkel, menj moziba, vagy találj ki csavargási célt. Írd meg, hogy van-e oka, hogy otthon kell maradnod.
7/22 anonim válasza:
Ha a baba megszületik sokkal nehezebb lesz, főleg mikor már a baba nagyobb lesz jövő ősszel, télen. Sehova nem mered majd vinni az influenza miatt. Most ez van velem is, de át kell ezt az időszakot vészelni és kész.
8/22 A kérdező kommentje:
Persze, beszéltem. Azt mondta menjek ahová csak akarok, ő estére fáradt. Meg hétvégén is. Én arra vágytam volna, hogy a párommal kapcsolódjak ki, de sajnos ezt is egyedül kell megoldanom. Keresek vmi hobbyt, de ebben az időben nem lesz egyszerű...
2009. dec. 11. 09:56
9/22 anonim válasza:
Tehát, akkor mehetsz bármerre :) Esetleg ha lenne kedved kismama tornára járni, akkor ott összeismerkedhetnél másokkal és még a tapasztalatokat is meg lehet beszélni. Én is 29 hetes vagyok, imádok nézelődni, akár a neten, akár az üzletekben. Olyan szép baba ruhák vannak és szoktam venni 1-1 darabot. Most császkálj, amíg lehet! Ha megszületik a baba, akkor 2 hétig nem nagyon mehetsz, csak levegőzni.
10/22 A kérdező kommentje:
Más is egyedül gondoskodik a kikapcsolódásáról, mert a párjának nincs kedve? Akkor csak én várok el túl sokat?
2009. dec. 11. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!