A hormonoktól van, hogy folyton szomorú vagyok?
a hormonoktól van. Amikor már nehezen viseltem a végefelé a terhességemet, akkor még dühkitöréseim is voltak :S:S:S
Szerencsére elmúlt ez a rossz szülés után.
Hajjjaj,szerintem kicsit depis vagy,de ez teljesen érthető...Hormonok,meleg,két gyerkőc,elvárások,amiknek most úgy érzed nem tudsz eleget tenni.Szerintem ez bőven elég,de lesz ez jobb is,hidd el.Nekem is vannak olyan napok,mikor legszívesebben fel sem kelnék,de mindig arra gondolok,hogy most kell erőt venni magamon,mert a picur mellett már nagyon topon kell lenni,nem érezheti majd ha anya esetleg rosszkedvű..Fel a fejjel!:-)
25 hetes
Szia!
Biztos a hormonok dolgoznak benned /is/!:)
Én most vagyok 21 hetes és nekem is ugyanez VOLT a bajom. Össze is kaptunk a férjemmel a fovi VB-n (ami nem gyenge:)), Aztán kb 15 órát sírtam, szomorkodtam és semmi bajom mostmár, sőt!!! Röhögök, hogy mit csináltam, de gondolom, akkor ez kellett! Sírd ki magad, aztán hátha megKÖNNYebbülsz:)!!!Nekem bejött és visszajött az energiám is!
Minden jót Nektek!
21+2km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!