Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez ugye már nem a terhességi...

Ez ugye már nem a terhességi hormonoktól van?

Figyelt kérdés

20 hetes leszek.

Pár napja megfigyeltem,hogy rettenetes ideges vagyok.Szinte 2 másodperc alatt feltudnék robbanni.

Minden idegesít,mindentől félek,utálok kimenni a lakásból.Lassan a ház mellett lévő boltba se merek lemenni.

Nem értem mi történt velem.

Eddig sem voltam az a nyugodt ember, de ez most úgy érzem teljesen padlóra küld.

Van 2 nagyobb gyerekem,és attól is félek,hogy nehogy betegek legyenek.Vagy én, mert mi lenne velük.(apa csak hetek múlva jön haza)Folyamatosak a negatív gondolatok, lassan megörülők.

Nem tudom mi történt velem:(

Szerintetek hormonális oka van,vagy ez már valami más?

Tapasztalt valaki ilyesmit?

2010. máj. 10. 07:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok,a terhességi hormonok okozhatnak ilyen depressziót,plusz nálam mivel most a második babát várom,2éven belül,még az első utánit sem igazán hevertem ki,de bizom benne hogy jobb lesz ha megszületik a baba.
2010. máj. 10. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
De, lehet a terhességi hormonoktól.Néha engem is elkap egy ingerültség ok nélkül, de 5 perc múlva már semmi bajom.A férjem már észre sem veszi.De ha utálsz, és félsz kimenni a lakásból, az azért már komolyabb baj.Ez lehet a depresszió első jele.Tudom, mert voltam már depressziós.Nagyon rossz!Ha ez az érzés fokozódik, és lelkileg rosszabbul vagy, mindenképp mutasd meg magad egy orvosnak.
2010. máj. 10. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam is a 20. hét körül kezdődött ilyesmi. Idegesség, könnyen kiborulok, néha pánikolok. Biztosan hormonális. De nem lehet, hogy az is közrejátszik, hogy apa nincs a közelben? Én is jobban érzem magam, amikor itthon van. Előttem válaszolónak igaza van, ha súlyosbodik, kérj orvosi segítséget, de ne félj, nem vagy egyedül az ilyen tünetekkel. Kitartás! :)
2010. máj. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!