Terhességi hátfájás! Mit csináljak?
23 hetes vagyok, de egy hete már iszonyatosan fáj a hátam, van amikor már erre ébredek.
Nektek mi vált be?
Mit csináljak hogy ne fájjon, vagy csak jobb legyen?
Sétálj és ne ülj sokáig egy helyben. Érdemes labdát venni és azon ülni - hidd el iszonyatosan jót tesz! Először furcsállja az ember, de igenis nagyon jó az izmoknak. Helyesen tartja magát az ember, mert egyensúlyoznia kell. S pocakosan azért is jó, mert a popsidat sem terheli annyira!
Nekem sajnos szülés után még rosszabb lett a hátam. Azt hittem el fog múlni, de terhesség alatt nagyon tönkrement (sokat ültem a munkám miatt és nem igazán volt időm mozogni).
A szülés utáni hátfájáson tudunk segíteni masszázzsal. A terhesség alattin is, de csak a második trimeszterben szabad. Természetesen a körülményekhez alkalmazva (testhelyzetben, erősségben, területben is). A 23. héten egy ideig még lehet, ha az orvosnak nincs kifogása. (Privátban többet tudok segíteni.)
Itt írnak néhány tippet hátfájás ellen, ezeket próbáltad már?
(Egy gyógymasszőr)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!