Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki túlhordta a babáját, hogy...

Aki túlhordta a babáját, hogy viselte lelkileg, hogy telnek a napok de nem történik semmi?

Figyelt kérdés
40+4 vagyok és kezd egy kicsit megviselni a dolog.:(
2009. máj. 9. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
én próbáltam pozitívan felfogni,még beterveztem egy hétre előre a napjaimat,kb. az összes barátnőmmel akartam találkozni,mentem vásárolni,ikeázni,ide-oda 2 dolog miatt: az egyik,hogy ne otthon törjem magam, a másik,mert abban bíztam,hogyha pörgök,elfárasztom magam,akkor ebindul a szülés. Végül kereken a 41. héten indult be,a sors iróniája,hogy aznap pont otthon voltunk egész éjjel,és ki is aludtam magam :)) úgyhogy még élvezd ki az utolsó napjaidat,csinálj mindent,amihez eddig lusti voltál,vagy nem volt időd, mert utána hónapokig,de hetekig biztos nem lesz időd.
2009. máj. 9. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ket hettel hordtam tul a kicsit...azt hittem mar megorulok. minden mozdulat fajt, nem kaptam levegot, es akkora voltam mint egy balna...dagadtam, es mar aludni sem birtam. a kis hamis akkor akart kijonni amikor amugy is meginditottak volna. reggel kellett mennem a korhazba, es a magzatviz elkezdett folyni hajnalban :)
2009. máj. 9. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen jól viseltem,kifestettem a hálószobát tök egyedül(mondjuk én nem híztam sokat és nem is volt vészesen nagy a pocim).Aztán végül befektettek a 41+2 naposan hétfőn és úgy volt hogy szerdán reggel indítják,de nem kellett,mert hajnalban elment a víz.A kórházban töltött 2 nap(szülés előtt)az nagyon megviselt,nem tudtam aludni,unatkoztam.Hadakoztam,hogy nem szeretnék befeküdni,de nem lehetett ellentmondani,pedig semmi probléma nem volt.Amúgy 4 kg-val született a lányom,normál úton.
2009. máj. 9. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyen viseltem. Két héttel hordtam túl. Minden másnap NST, magzatvíz nézés, de a doki mindig közölte velem, hogy ne is reménykedjek, mert tök kemény a méhszáj. Általában ezekről a vizsgálatokról sírva jöttem ki, hogy még mindig semmi. Aztán befektettek szerdán, 2 napig indították a picúrt, mellőlem éjszakánként 2-3 kismama megszült, aludni már a saját helyemen sem tudtam, nemhogy a kórházban. Szülőszobán kaptam 2szer is oxytocint, a szomszéd szülőágyon megszült ezalatt két anyuka, én velük sírtam. Aztán 3. napon 2 perces fájásaim lettek az infúziótól, de nem tágultam, így megcsászároztak. Szóval csak fel a fejjel. Jah és az utolsó 2 hétben már nem mertem kimenni a házból, mert mindenki feltette a lehető legidiótább kérdést: "Még nem szültél meg?" Jah, de, pont úgy nézek ki nem?
2009. máj. 9. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!