Már hétfőn a 40. hetembe lépek be, olyan türelmetlen vagyok már meg az egész család, de nem történik semmi, még a nyákdugóm sem ment el, nem hatnak a frontok sem, a málnalevél teát is iszom, ma sokat gyalogoltam, ilyenkor egy picit megfájdul az alhasam, de ennyi. Félek attól, hogy majd indítani kell a szülést, szeretném, ha magától jönne a babám, elvileg az oxitocin az jobban fáj, mintha magától indulna. Mivel segíthetnék rá, hogy maximum péntekig, a kiírt időpontig megszülessen? Persze olyanra gondolok, ami nem árt a babának.
Miért kell addig megszületnie? Pénteken telik le a 40 hét, miért akarod előbb? Van, aki meg 10 hónapra születik. És?
2012. júl. 28. 23:45
2/16 anonim válasza:
Szia! Ismerős az érzés. Nálam 2x is bevált a nagyon fűszeres étel ill. McDonald's-os gyorskaja (ez "mifelénk" elég közkedvelt türelmetlen kismamáknak :))) ). Majd írd meg, meddig maradtál egyben! :)
2012. júl. 28. 23:55
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Első válaszolónak üzenem, hogy nem hiszem, hogy a XXI. században várnak az orvosok a 10. hónapig, azaz kb. a 44 hétig, ilyet legalábbis még nem hallottam. A második válaszolónak írom, hogy köszi a tippet, megfogadom, bár időnként amúgy is szoktam enni fűszeres ételeket, meg imádom a mekis kaját :), majd megírom, ha a babám úgy gondolta, hogy meg akart születni :)!
2012. júl. 29. 00:34
4/16 anonim válasza:
Az orvos nem a főnököd, Te vagy az ő főnöke. Nem fog elmenni hozzád és beadni egy injekciót!:) Ő a Te tanácsadód, akit felfogadtál, kikérted a szakmai véleményét. Te döntesz. Sokan nem is látnak orvost, úgy szülnek.
2012. júl. 29. 00:36
5/16 anonim válasza:
Szia!
Sokan a sexet mondják még vagy a lépcsőzést.Esetleg van még a mellbimbó ingerlése,sok mozgás,majorannás,kakukkfüves,rozmaringos étel,tehát fűszerek:)Nekem abszolult de semmi nem jött be,pedig még hegyet másztam is.42.héten inditották.
Szép szülést neked:)
2012. júl. 29. 06:57
6/16 anonim válasza:
Nálunk semmi nem vált be, 41 hetesen szültem! A sex, semmi! Végül a szülés napján el kellett mennem EST vizsgálatra, aközben kezdett el szivárogni a magzatvíz!
5 percig morzsolgasd mind a két mellbimbód, majd 1 perc szünet, 2 perc csinálod! Ezt kb 30-40 percig! Nekem fájásokat is keltett, és mint mondtam a magzatvíz is elkezdett szivárogni!
2012. júl. 29. 10:26
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! A hegymászáson meg a szexen kívül akkor mindent kipróbálok :)! A szextől, megmondom őszintén már hónapok óta félek, ezért ezt egy ideje hanyagoljuk a párommal, de a többi ötlet jól jöhet.
2012. júl. 29. 12:34
8/16 anonim válasza:
Van vmi ujsag?:)2es vagyok.
Amugy nekem a szex egy szornyu rossz ejszakat csinalt, Ăśssze-vissza fajasokkal,2hetre ra indultam be (konkretan "Mekis"kaja utan feloraval).Masodikkal tulhordas miatt befektettek,a szulesznok allitottak le lepcsozes kozben,hogy az hulyeseg,hagyjam abba:)Masnap rendeltunk extra fuszeres vacsit,ejjel beindult a baba.Sok sikert es kitartast!:)
2012. júl. 29. 23:48
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy érdeklődsz :)! Sajnos még mindig nincs semmi változás, pedig ma jó kis fűszeres ételt ettem :)! Egy kis bolognai mindenféle belevaló fűszerrel, de a kisbabám még mindig nem döntött úgy, hogy ki akar jönni. Apróbb keményedések, jóslófájások vannak, de ennyi, ezek eddig is voltak. Akkor nálad legalább bejött a fűszeres étel :)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!