Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes vagyok. 2 napja úgy...

18 hetes vagyok. 2 napja úgy érzem mintha belém ragadt volna a szél. Szúródik és hiába mozgok nem történik semmi. Igaz wc-n sem voltam. Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 12-hetes korom óta így érzem. A természetes székletlazítás és hashajtás minden módját kipróbáltam, de semmi eredmény. Minden este olya pufi vagyok, hogy nehezemre esik már mozogni is. A hormonok, és a babám térfoglalásának köszönhetően néha úgy érzem, hogy az emésztőrendszerem megált. Most 27 hetes vagyok, már beletörődtem ebbe. Minden reggel kúpot használok, hogy ne duguljak be teljesen. Rendszeresen sétálok, sok gyümit eszem, iszom elég folyadékot, mégis végig szenvedem ezzel a terhességem.

2008. aug. 16. 21:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem nem marad így. Eddig semmi bajom nem volt. Most meg úgy mozgok mint egy lassított felvétel, mert ha rosszul fordulok, szúródik.
2008. aug. 16. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 16 hetes vagyok és hasonó gondokkal küzdök, úgy látszik ez is velejárója lehet a terhességnek. Nekem is minden reggel kész tortúra hogy sikerüljön wc-re menni, pedig én is gyümölcsöt eszek, sok folyadékot iszok, este egy két kiskanál lekvárt és joghurtot eszek.Sőt reggel egy pohár langyos vízzel indítok, mert azt is ajánlották.
2008. aug. 17. 06:37
 4/4 anonim ***** válasza:
próbáljátok ki a káposzaleves kapszulát,a barátnőmnek is ez segitett ő most 30 hetes terhes és napi 1 szemet eszik belőle,neki bevált
2008. aug. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!