Monte Christo grófjában mi történik Mercedes-szel, és és az áruló barátjával? Mi lesz Dante apjával?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 15:38
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nincsen rá időm,pedig a leírás alapján szívesen elolvasnám.Sportversenyekre kell mennem egész nyáron,így csak a kötelezőkre jut időm.(Ez ajánlott olvasmány)
2011. aug. 2. 15:47
3/9 anonim válasza:
Na de abból, ha én leírom neked, hogy mi lett ezzel a két szereplővel, fogalmad nem lesz a történetről.
4/9 A kérdező kommentje:
Nehezen megtudtam,hogy az apja éhenhal.
Az én bajom lesz,ha nem értem meg,nem a tiéd.Ha valamit nem értenék meg,legkésőbb majd a suliban úgyis tisztázódik.
Megtehetném azt is,hogy nem érdeklődök itt a történet részletei után,és hagyatkozom a magyarórára,de engem érdekelne végre az,hogy mi történik Mercedes-szel.
2011. aug. 2. 16:49
5/9 anonim válasza:
Mercedes hozzámegy Fernand-hoz, aki öngyilkos lesz, amikor kiderül, hogy Monte Cristo grófja Edmond Dantes.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
Lehet,hogy bunkó voltam,bocsánatot kérek,de éppen rossz napom volt.... ;)
2011. aug. 2. 19:55
8/9 A kérdező kommentje:
Vagyis Neked,mert most látom,hogy ugyanaz a személy vagy :D
2011. aug. 2. 19:56
9/9 anonim válasza:
Nem vagyok idegbeteg típus. :D Amúgy ez a kedvenc könyvem, 10 éves korom óta olvasom minimum egyszer évente :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!