Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap töltöm a 41. hetet, a...

Holnap töltöm a 41. hetet, a doki azt mondta, ha nem történik semmi csütörtökön be kell feküdnöm, kicsit megpiszkálják. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem semmi nagy dologra nem kell gondolni egyenlőre. Valószínű pose lesz. Kaptok egy kis oxitocint :)

Nem vészes, én is kaptam, másnap meglett a baba.

Könnyű szülést!!!

2010. ápr. 5. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem oxytocin terhelést csináltak többször is (mellstimuláció, majd injekció).
2010. ápr. 5. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a vizsgálat is már beindítja, de akár magától is beindulhat addig! Engem megvizsgált a dokim pénteken, szombaton elment a nyákdugóm, vasárnap estére megszületett a kisfiunk.

Könnyű, gyors szülést neked!

2010. ápr. 5. 21:39
 4/4 anonim válasza:

Én is túlhordtam a babámat, a 41.hét végén szültem meg, Nekem a 40-dik héten kellett befeküdnöm a kórházba és folyamatosan ellenőrizték rendben van e minden(magzatvízvizsgálat,NST...)

Aztán beindult egy kis oxitocintól, rendben volt minden.

2010. ápr. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!