Párotok kiveszi a részét a közös programokból mióta babát vártok? Sokat vagyunk itthon és nem akar kimozdulni akárhogy kérem. Én viszont mennék, de vele és nem mással. Ötlet? Hasonló kismamik?
Szia! Először is boldog új évet!
Nekem sem nagyon aktív a párom, még terhesség előtt elneveztem "szobalajhár"-nak:-)
Ha nagyon duzzogok, akkor eljön sétálni, de egyéb programunk nekünk se nagyon van. Van egy-két családi barát, hozzájuk még el tudom csalni, meg persz a szüleinkhez, de ennyi.
Mivel veszélyeztett terhes vagyok, ami annyit tesz, hogy nem eröltethetem meg magam, így a bevásárlásokban segített, segít...így időnként elmegyünk egy-egy üzletbe. De ezzel már tényleg vége a listának.
Azt nem tudom, hogy tudod elcsalogatni otthonról...talán meg kellene próbálnos mással a csavargást, és ha látja rajtad, hogy jól érezted magad, hátha kedvet kap hozzá. Nálam a duzzogás bejött, de ezt sem lehet túlzásba vinni, mert a végén még morgolódás vagy hiszti lesz belőle...azt viszont nagyon nem szeretik.
Minden jót és kitartást!
(34. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!