Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelezheti, hogy nemsokára...

Jelezheti, hogy nemsokára szülök? Vagy mitől lehet? Két napja nagyon levert vagyok. Nincs kedvem semmihez, még kimozdulni is nagyon nehezemre esik.

Figyelt kérdés

Állandóan sírhatnékom van.Állandóan csak arra tudok gondolni, hogy nemsokára megszületik a kisfiunk és nincs kész semmi, valamit biztos elfelejtettem.

Kb 4-5 napja mindennap vannak jóslóim, van hogy egy nap többször is. Néha elég erősen. Már második alkalommal mutatott a ctg fájásokat és a méhszájam is elkezdett kinyílni (1110), azt mondta a dokim, hogy a méhszáj is fel van puhulva.

2009. ápr. 29. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen,már nincs sok hátra-csak türelem.De a lelkedre vigyázz, mert szülés után még nehezebb lesz, ha depressziós leszel.Legyél nyugodt,tekints előre úgy, hogy milyen jó lesz a karjaidban tartani,vajon milyen lesz, mekkora...készülj a szoptatásra...nem kell szomorkodni.Nagyon izgalmas dolog előtt állsz!Neki pedig az a fontos, hogy szeretettel fogadják, a többi majd meglesz.Ha akarsz, nyugodtan írhatsz privát is, szívesen segítek bármiben(szakápoló vagyok,és 10 hónapja szültem).OK?
2009. ápr. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!