36+ 3 kismamik hogy birjatok? En ma nagyon szarul, nincs kedvem semmihez se kimozdulni elegge hisztis vagyok pedig eddig nem volt ilyen. Ki hogy birja? Igaz hogy a kisfiuk rahuznak?
Szia!
Én is ma vagyok 36+3 hetes, és kezdem nehezen viselni a dolgokat. Tök panaszmentes voltam végig, ki is használtam, aktív voltam, de 2 hete fáj a fenékcsontom, és ettől nehezebb mozogni, van mikor csak sántikálni tudok. Nincs nagy pocakom, de vékony alkat vagyok, 43 kg-ról kezdtem, úgyhogy a derékrészem eléggé megviseli a súlycipelés, nehezen forgolódom az ágyban, és ettől hisztis vagyok. Néha úgy érzem, hogy nem bírom már ki a maradék 3-4 hetet, de közben meg nem szeretnék hamarabb szülni, olyan sehogysejó érzésem van. Az elmúlt pár napban gyakran volt mensis érzésem, meg mintha tegnap elment volna a nyákdugó egy része, de nem vagyok biztos benne, ma nem volt ilyen. Nekem is kisfiú lesz, és jah, azt mondják, hogy a fiúk lustábbak, és később jönnek, de igazából nem hinném, hogy ennek manapság van igazságtartalma. Olvasgattam evvel kapcsolatban hozzászólásokat, és kb. 50-50. Hát majd meglátjuk mi lesz. Dokihoz csak csütörtökön megyek, már kíváncsi vagyok, hogy állok. A pocim amúgy még nagyon fenn van, bár ahogy elnéztem itt, az sem jelent semmit.
akkor nekem egy szavam sem lehet (ne!!)
még " csak " 35 hetesek vagyunk, de ugyanazokkal a gondokkal küzdök, mint Ti, 36--38 hetesen:-((
nyüglődés, feszültség, álmatlanság..., stb.
Persze nem panaszkodni akarok, csak olyan fura, hogy egy fitt nőből hónapok alatt " terhes " Anyuka lesz:-)))
koszi a valaszokat csajok...valahogy kibirjuk :) kicsit talan ma jobb volt,de mar nagyon turelmetlen vagyok es egyre gyakoribbak a joslo fajasok...
remelem mar nincs sok es talizunk a babonkkal :)
konnyu szulest csajok es kitartast!!!sok puszi nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!