Romlott hústól lehet bajunk?
Figyelt kérdés
Vettem csirkehúst, a felét megsütöttem. Este azt vacsiztam, sokat is ráadásul. A másik felét eltettem a hűtőbe becsomagolva és most vettem észre hogy fura szaga van.....nem tudom romlott e, de a másik felét már megettem. Most megvagyok ijedve. Ha romlott volt, akkor most mi lesz?2014. máj. 28. 21:51
11/13 anonim válasza:
azért én még nem láttam kismamát,aki a vásárlás végén a tejtermékes/hűtőpultokat rabolja ki és sprintel a kasszáig,ott előretolkszik a hőmérsékletre hivatkozva és olimpiai csúcsot fut hazáig... ez erősen el van túlozva. ha veszek az auchanban egy joghurtot,ami a bevásárlás közepét jelnti,mert kb ott helyezkedik a el a pult,mármint az áruház közepén,szóval megveszem,majds vásárolok még fél órát,sorban állok,szalagra pakolom a havi bevásárlást,majd fizetés után vissza,be az autóba,autóval haza,ami szintúgy fél óra... haza érek és még hideg a joghurt! tehát nincs ideje megromlani... a nyers húsokkal sincs gond,meg megfelelő magas hőmérsékleten való hőkezeléssel elpusztul minden. túlságosan felfújják ezeket a dolgokat a terhesség körül. azért van itt annyi kétségbeesett kismama,akik pánikba esve kérdezik,h. úúúúristeeen, kolbászt ettem, camembert ettem, tiramisut ettem,fagyit ettem, büdös a lábam, lesz e baja babának...
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából csirkecombokról van szó, egy órát sütöttem őket.
Ma ki is jött belőlem, hígabb székletem volt, de nekem mindig ilyen, mióta magnéziumot szedek. Nem fájt a hasam, nem volt semmi kellemetlen érzésem, így nem tudom volt e baja a húsnak, de azért most már megnyugodtam. Remélem tényleg minden rendben lesz, köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2014. máj. 29. 09:42
13/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért tuti nem hűtőtáskával fogok járni vásárolni :D :D
2014. máj. 29. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!